Connect with us

Hír

DeMarco Murray szerint a Titans O-line van olyan jó, mint a Cowboys

DeMarco Murray 2014-ben a Dallas támadófala mögött vezette a ligát futott yardokban. Utána jött egy hatalmas visszaesés az Eaglesben, majd idén újra 1000 yard fölé került, ezúttal már a Titans tagjaként. Az Eagles fala nem volt kifejezetten rossz abban az évben, de Murraynek nem igazán feküdt a stílus, így jócskán elmaradt a várt teljesítménytől.

 

 

A Titans erőfutballja viszont annál jobban bejön neki, így 1287 yardjával a harmadik helyen zárta a ligát. Mikor arról kérdezték, hogy a Titans fal megközelíti-e a legjobb offensive line-okat és mekkora részt vállal a jó szereplésében, nem is fukarkodott a dicsérő szavakkal.

 

„Hogy milyen közel van Titans és a Dallas támadófal? Én minden nap ezek mögött a srácok mögött futok. Minden tiszteletem a Dallasé is, még mindig jó barátomnak tartom őket. Szerintem itt Nashville-ben hasonló jó erőkből áll a fal, az egyik legjobb a ligában.”

 

Az Eagles támadófaláról nem kérték ki a véleményét, pedig az lett volna az igazán érdekes. Lehet, hogy ott a kötelező udvariaskodást felváltotta volna valami bosszúság, ugyanis Murray az utóbbi négy évéből, csak akkor nem jutott 1000 yard felé, és karrierjének legrosszabb átlagát, 3.6 yardot átlagolt futásonként.

 

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group