Connect with us

Hír

DeMarco Murray szerint a Titans O-line van olyan jó, mint a Cowboys

DeMarco Murray 2014-ben a Dallas támadófala mögött vezette a ligát futott yardokban. Utána jött egy hatalmas visszaesés az Eaglesben, majd idén újra 1000 yard fölé került, ezúttal már a Titans tagjaként. Az Eagles fala nem volt kifejezetten rossz abban az évben, de Murraynek nem igazán feküdt a stílus, így jócskán elmaradt a várt teljesítménytől.

 

 

A Titans erőfutballja viszont annál jobban bejön neki, így 1287 yardjával a harmadik helyen zárta a ligát. Mikor arról kérdezték, hogy a Titans fal megközelíti-e a legjobb offensive line-okat és mekkora részt vállal a jó szereplésében, nem is fukarkodott a dicsérő szavakkal.

 

„Hogy milyen közel van Titans és a Dallas támadófal? Én minden nap ezek mögött a srácok mögött futok. Minden tiszteletem a Dallasé is, még mindig jó barátomnak tartom őket. Szerintem itt Nashville-ben hasonló jó erőkből áll a fal, az egyik legjobb a ligában.”

 

Az Eagles támadófaláról nem kérték ki a véleményét, pedig az lett volna az igazán érdekes. Lehet, hogy ott a kötelező udvariaskodást felváltotta volna valami bosszúság, ugyanis Murray az utóbbi négy évéből, csak akkor nem jutott 1000 yard felé, és karrierjének legrosszabb átlagát, 3.6 yardot átlagolt futásonként.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!