Connect with us

Hír

Freeman: Úgy érezném magam egy új szerződéssel, mint ha áldott lennék

Devonta Freeman nem egyszer fejtette ki érzéseit az új szerződésével kapcsolatban, és ezt a hadjáratát azóta sem hagyta abba, bár ő azt állítja, hogy nem türelmetlen. Freeman nagyon szeretne a csapatnál maradni, de azt is szeretné, ha megfelelően honorálnák az elmúlt két évben nyújtott teljesítményét.

 

 

Egy új szerződés a Falconstól olyan érzés lenne, mint amikor tudod, hogy valami jó fog történni veled, és azt érzed, mintha meg lennél áldva. Nagyon szeretném átélni ezt az érzést! Nem sietem el a dolgokat, nem érzem magam türelmetlennek, pusztán csak biztosítani akarom a csapatot a szándékaimról, illetve hogy a pályán is mindent meg fogok tenni ez érdekében.

 

Thomas Dimitroff már beszélt arról, hogy a nyár folyamán elképzelhető, hogy meglesz a szerződés, noha Freeman kontraktusa csak jövőre jár le. A nagy reménnyel érkező Freeman újonc idényében még nem kapta meg a bizalmat Steven Jackson árnyékában, ám a veterán futó távozásával megnyílt számára az út a kezdőbe, amit két 1000+ yardos idénnyel hálált meg. A Falconsnak jelenleg nagyjából $7 millió helye van a plafon alatt, ami egy jól strukturált szerződéssel beférhet erre a szezonra is, hosszú távon pedig Freeman kereshet vele sokat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!