Connect with us

Hír

Az NBA Tom Bradyje

Gyakorlatilag elkerülhetetlen része a draftoknak az, hogy a frissen kiválasztott újoncokat a liga legnagyobb alakjaihoz hasonlítják, még mielőtt bármit is csináltak volna profi szinten. Azonban az már kevésbé gyakori eset, hogy egy másik ligában játszó korszakos zsenihez hasonlítják az adott játékost. Most azonban ez is megtörtént. Csütörtökről péntekre virradólag tartották meg a 2017-es NBA Draftot, ahol a Los Angeles Lakers kiválasztotta Lonzo Ballt, akinek nevetségesen túlárazott cipőjéről már korábban írtunk. Rob Pelinka, a Lakers GM-je pedig azonnal igyekezett mindenki tudatára, adni, hogy megtalálták az NBA Tom Bradyjét.

 

 

Nem szeretek szuperlatívuszokban beszélni a sajtótájékoztatókon, inkább csak történeket mesélek. Amikor igazán elkezdtünk Lonzora koncentrálni, tudtuk, hogy egy kivételes tehetséget találtunk. Úgy passzol, ahogy az NBA-ben szinte senki és az NFL-ben is csak Tom Bradyhez és Aaron Rodgershez lehet hasonlítani ilyen téren. Ez egy nagyszerű és kivételes ajándék, mi pedig áldottnak érezzük magunkat, hogy megkaptuk.

Balltól ne várjunk akkora szivárványokat, mint a két NFL-es irányítótól, azonban ahogyan lát a pályán, az tényleg kivételes, egy ilyen kaliberű játékos pedig az alapja egy sikeres franchise-nak, szerepeljen az akár az NBA-ben, az NFL-ben vagy az NHL-ben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!