Connect with us

Hír

Dante Fowlert lecsukták

Vajon melyik csapat draftolta azt a fiatal pass rushert, aki első évében lesérült egész szezonra, a másodikban gyenge volt, a harmadik előtt pedig igyekszik eltiltani magát? Természetesen a Jaguars. Persze nem az ő hibájuk, hogy Fowler idiótán viselkedik, de az azért valahol szomorú, hogy pont most, amikor már tényleg, de tényleg úgy néz ki, összejöhet nekik valami, a legjobb defensive endjük letartóztatja magát.

 

 

A jó hír az, hogy nem történt semmi nagyon durva. Valaki beszólt neki a vezetési stílusa miatt, amin ő felkapta a vizet és leállt vitatkozni. A vita odáig fajult, hogy Fowler megütötte a férfit, leverte róla a szemüvegét és rátaposott, majd elvette annak bevásárlótáskáját, amit a benne lévő alkohollal együtt bedobott egy tóba. A férfi nem sérült meg, de rendőrök lecsukták a védőt, aki pár óra után 650 dollár óvadékért cserébe távozott.

 

Ez nem olyan súlyos eset, akár még eltiltás nélkül is megúszhatja, de legrosszabb esetben sem kapna 1-2 meccsnél többet. Az viszont gáz, hogy így viselkedik, már csak azért is, mert amúgy a neki beszóló férfinek igaza volt: tényleg szarul vezet. Az utóbbi 20 hónap alatt legalább tíz büntetőcédulát szedett össze, óvatlan vezetés miatt pedig nemrég 1500 dolláros kárt okozott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!