Connect with us

Hír

Mariota szembement az edzőkkel

Marcus Mariota tavaly a szezon végén megsérült, miközben elég közel került a csapat a rájátszáshoz. Az előző szezon viszont csak a kezdet volt, a Titans idén lenne/lesz igazán jó, így az edzők azt szeretnék, ha a franchise QB életben maradna a szezon végéig. Ezért azt akarják, hogy a 100 kilós játékos szedjen magára 3-4 kiló izmot, hogy jobban védhesse magát az ütésektől. Mariota is a személyi edzője azonban teljesen mást csináltak.

 

 

Mariota a tábor előtt 215 fontot, azaz olyan 97 kilót nyomhat. Ez jóval kevesebb, mint amit a csapat edzői elvártak volna tőle, azonban az irányító inkább a személyi edzőjére hallatott a kérdésben.

 

Mindig is mondtam Marcusnak, hogy 97 kilósan kellene játszani, mert ilyen tömeg mellett volt a leggyorsabb. Elmondtam neki, hogy ha nem tudják elkapni, akkor nem is üthetik meg. A Titans edzői azonban mást mondtak, ők 104 kilósan akarták volna játszani, de Marcus végre egyetértett velem, és meg fogjátok látni, milyen hatalmas lesz a különbség a játékába. Sokkal fürgébb és gyorsabb lesz idén, a cél pedig az, hogy elkerülje így az ütéseket és egészséges maradjon.

 

 

A Titansnél vélhetően nem kapnak agyvérzést attól, hogy Mariota a személyi edzőjére hallgatott inkább, legalábbis addig, ameddig egészséges marad. Ami egyébként meglepően nehezen megy neki, hisz eddig egyik szezonját sem sikerült egészségesen befejezni.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!