Connect with us

Hír

Fitzgerald nem akar kikészülve visszavonulni

Larry Fitzgerald lassan 34 éves lesz, ennek ellenére még mindig képes elit játékra: tavaly 107 passzt kapott el 1023 yardért és hat TD-ért. Egyelőre nem gondol a visszavonulásra a 2017-es szezon után, de nem is akar kikészülve visszavonulni.

 

Még mindig képes vagyok magas szinten játszani. Ha az én számom van bemondva, képes vagyok megcsinálni egy játékot. Persze egy elit atlétának soha nem könnyű visszavonulnia. Gondoljunk csak Michael Jordanra a Washington Wizards mezében, Tony Dorsettre a Broncosnál, vagy Shaquille O’Nealre, amikor a Boston Celticsnél játszott. Furcsa, mert ahhoz szoktál, hogy fénykorodban láttad őket játszani. Ez nem valami jó látvány. De ami engem illet, még tényleg szeretnék magas szinten játszani, illetve, amikor abbahagyom, akkor is olyan valaki akarok lenni, aki képes lenne magas szinten játszani.

 

 

Vannak játékosok, akik nem képesek abbahagyni, és egy idő után csak a saját szobrukat döntögetik azzal, hogy erőltetik a játékot. Mások viszont, ha nem is karrierjük csúcsán, de egy-két évvel a tankban is inkább visszavonulnak, minthogy teljesen kikészítsék magukat, testileg és lelkileg egyaránt. Ez utóbbiban amúgy is van valami méltóságteljes, valami tiszteletre méltó, hisz könnyű abbahagyni akkor, amikor már kikoptál a ligából.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!