Connect with us

HĂ­r

Woodhead 4-6 hétre kiesett

A Baltimore Ravens running backje, Danny Woodhead az utĂłbbi nĂ©gy szezonjĂĄbĂłl az idei a harmadik, melyben huzamosabb idƑt kĂ©nyszerĂŒl kihagyni.

 

 

Woodhead a vasĂĄrnapi Cincinnati Bengals elleni mĂ©rkƑzĂ©s elsƑ negyedĂ©ben szenvedett tĂ©rdĂ­n sĂ©rĂŒlĂ©st, a pĂĄlyĂĄra pedig mĂĄr nem is tĂ©rt vissza aznap. A jelek szerint pedig egyhamar nem is fog visszatĂ©rni.

Ian Rapoport informĂĄciĂłi szerint Woodheadre 4-6 hĂ©t kihagyĂĄs vĂĄr. Tavaly ACL szakadĂĄs miatt kellett 14 mĂ©rkƑzĂ©st kihagynia, 2014-ben pedig 13-at szĂĄrkapocscsont törĂ©s miatt.

A pĂĄlyĂĄn töltött rövid idƑ alapjĂĄn elmondhatjuk, hogy Woodheadnek bizony komoly szerep hĂĄrult volna a tĂĄmadĂłjĂĄtĂ©kban, hiszen hĂĄrom elkapĂĄst mutatott mĂĄr be addigra, mire el kellett hagynia a pĂĄlyĂĄt. Ezt követƑen egy nagyon old school jĂĄtĂ©kra ĂĄlltak ĂĄt Terrance Westtel Ă©s Buck Allennel a backfielden Ă©s a jövƑben is minden bizonnyal Ƒk viszik majd a Ravens futĂłjĂĄtĂ©kĂĄt. Ha pedig mĂ©lyĂ­teni kĂ­vĂĄnjĂĄk a running back sort, akkor a practice squadbĂłl Jeremy Langford vagy Alex Collins kerĂŒlhet kĂ©pbe.

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!