Connect with us

Hír

Big Bennek nem tetszett, hogy az öltözőben maradtak

A Steelers Alejandro Villanueva kivételével az öltözőben maradt a Bears-elleni mérkőzésük himnusza alatt, Big Bennel egyetemben. Roethlisberger viszont közzétett egy közleményt a honlapján, miszerint kételyek támadtak benne, hogy ez volt-e a megfelelő megoldás. A közlemény pikantériája az, hogy nem is annyira a tiltakozással volt baja, hanem azzal, hogy megmutassa, ő bizony nagyon szereti az Egyesült Államokat, nehogy valaki másképp higgye.

Álmatlanul vergődtem az előző éjjel, és meg akartam osztani a gondolataimat. Az ötlet az volt, hogy csapatként egyek legyünk, mikor annyi gond szakítja szét az országot, de jobb lett volna, ha máshogy állunk hozzá. Nem akartunk megosztottnak tűnni az oldalvonalon, hogy valaki áll, valaki térdel, valaki ül. Csapatként nem a zászló vagy a himnusz ellen demonstráltunk, sőt személyesen úgy gondolom, hogy a himnusz sosem alkalmas erre. Számomra, és sokak számára a csapatban és a ligában a himnuszunk egy tisztelgés azok számára, akik szolgáltak vagy szolgálnak, és a legnagyobb áldozattal is megvédik az országot. Örülök a csapatban levő sokszínűségnek, és teljes mértékben támogatom a felhívást a társadalmi változásokra, a valódi egyenlőségre. A továbbiakban remélem, hogy a himnusz alatti felállással a frontokon szolgálókat fogjuk megtisztelni együtt. Isten áldja ezeket a katonákat.

Ha Mike Tomlinnak az a célja, hogy kimaradjon a politikai csatározásból, itt az ideje összeszednie mindenkit, mert úgy látszik, hogy vannak, akik nincsenek megelégedve a döntéssel.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!