Connect with us

Hír

James Harrison elégedetlen és elvágyódik

A Steelers veterán pass rushere, James Harrison nemtetszését fejezte ki az NBC-nek adott egyik interjújában, miszerint ha tudta volna, hogy idén csak arra tartják, hogy a padot melegítse, akkor eszébe se jutott volna további két évre aláírnia. A nem e világ teljesítményeiről híres edge rusher idén márciusban, 39 évesen további két szezonra írt alá a Pittsburg-höz, azonban a 2017-es idény eddig nem hozott sok derűs pillanatot számára. Azt tudhattuk, hogy nem benne látja a jövőt Mike Tomlin és az edzői stáb, hiszen TJ Watt draftolása sem ezt vetítette előre, de arra azért sokan nem számítottunk, hogy ilyen mértékben lesz hanyagolva.

Az egész szezonban csupán 29 snapet kapó outside linebacker egész karrierje leggyengébb, leginkább csalódást keltő évét hozza, ráadásul a pályát utoljára a hetedik héten látta, akkor is csupán hét játék erejéig küldték be a védelembe. Érthető, hogy nem elégedett, hiszen korábban mindent megtett a csapatért, hogy előrébb jussanak, most pedig azt kell tapasztalnia, hogy mentoráltjai sorra veszik el a kenyerét. A Watt-Dupree duó számít kezdőnek a védőfal két szélén, ahová csupán Anthony Chickillo tudott komolyabb csereként beférkőzni, mellettük mások nagyon nem rúgtak labdába.

Ha minden így marad, akkor a boldogtalan Harrison is kénytelen lesz új alternatívákat keresni a jövőben. Ha valóban folytatja karrierjét, akkor pedig elképzelhető, hogy újra elhagyja a Steelerst, egy olyan csapatot keresve, ahol még számítana a szolgálataira. Kérdés, hogy létezik-e ilyen, hiszen egy 40 év körül játékos már túl van a pályája csúcsán, ráadásul egyre több fiatal passzsiettető bizonyítja, hogy nincs nagyon szükség veteránokra. Ez pedig lehet, hogy Harrison karrierjének végét jelenti, akinek az lenne a legjobb, ha a Pittsburgh kötelékein belül búcsúzna el a profi focitól.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!