Connect with us

Érdekességek

Wilsonnak nem megy a Rams ellen

Russell Wilson ellenállhatatlan formában játszik az idény folyamán. Kérdés nélkül harcban van az MVP elismerésért is, méghozzá nem is akármilyen teljesítménnyel. Ha a passzolt és futott yardokat is összeadjuk, akkor összességében neki van a legtöbb yardja és a egyedül vezeti a kicsit megkopott Hawks-t hétről-hétre.

 

Most egy csoportrivális jön szembe, méghozzá a legveszélyesebb. Wilson 271.3 passzolt és 37.1 yardot futott yardot átlagol idén, de a Rams ellen sokkal rosszabbul szokott kinézni ez.

 

 

 

Wilson ugyanis öt vereséget számlál a Kosok ellen, kilenc eladott labdája van, 42 sacket nyelt be tőlük és 89-szer tudták megütni. Ezek mind olyan számok, amik Wilson karrierjében a legmagasabbak egy csapat ellen. Nyilván csoportrivális ellen könnyebb halmozni a számokat, de azt érdemes megjegyezni, hogy amióta Wilson a ligában van, a Rams soha nem nézett ki közel sem ilyen jó csapatnak, mint idén, mégis ötször két vállra tudták fektetni.

 

A Rams rengeteg nyomása Wilson ellen most is fennállhat, annak ellenére, hogy Wilson előtt a támadófal az év elejéhez képest rengeteget javult, valamint a Rams védelem sem olyan félelmetes talán, mint sejteni lehetne. Wade Phillips viszont biztos ki fog találni valamit Wilson kontrollálására, így már csak az offense előtt áll feladat, hogy kicsit jobban feltörjék a Seahawks védelmét.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!