Connect with us

Érdekességek

Ha érdekel, miért volt Joe Thomas minden idők legjobb LT-je

Baloldali tackle-nek lenni nehéz, egy igazi prémium pozíció, amit nagyon megfizetnek. A nemrég visszavonult Browns legenda, Joe Thomas pedig a legjobb volt.

 

 

Thomas 2007-ben a Browns 1/3-asa volt és egészen a tavalyi szezonig nem hagyott ki mérkőzést. A lehetséges 176 mérkőzésből 167-en a pályán volt, ami az ő esetében 6680 passzblokkoló snapet jelent. Ez idő alatt összesen 30 sacket engedett, ami toronymagasan a legkevesebb. Az őt pótolni próbáló Spencer Drango például 11 meccsen 11 sacket engedett, csak hogy érezzük a különbséget.

 

Nem véletlenül volt ő 11 év alatt 10-szeres Pro Bowler és kilencszeres All Pro. Pusztán érdekességképp: a liga valaha volt legjobban kereső LT-je (aki éves 5 millióval fog többet keresni, mint Thomas fénykorában), Nate Solder hét szezon és 98 meccs alatt már 35,5 sacknél tart.

 

(A sackekkel kapcsolatban azért érdemes megjegyezni, ahány oldal, annyi féle számítás, tehát ne lepődjön meg senki, ha esetleg az általam leírtak +/- pár sackkel eltérnek más források adataitól, ez a lényegen ugyanis nem változtat.)

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!