Connect with us

HĂ­r

Aaron Rodgers kosårcsapatot våsårolt (részben)

Aaron Rodgers mostantĂłl rĂ©szleges tulajdonosa egy profi sportegyesĂŒletnek. A Milwaukee Bucks tegnap este jelentette be a csapat rĂĄjĂĄtszĂĄsmeccsĂ©n, hogy a Green Bay Packers irĂĄnyĂ­tĂłja limitĂĄlt partner lett a franchise-nĂĄl, ezzel Ƒ lett az elsƑ aktĂ­v sportolĂł, aki tulajdonrĂ©szt vĂĄsĂĄrolt egy profi kosĂĄrcsapatban.

 

 

BĂŒszkĂ©n hĂ­vhatom Wisconsint az otthonomnak mĂĄr 13 Ă©ve Ă©s hĂĄlĂĄs vagyok a barĂĄtsĂĄgokĂ©rt Ă©s lehetƑsĂ©gekĂ©rt, amit kaptam azzal, hogy itt jĂĄtszom Ă©s Ă©lek. Hatalmas NBA Ă©s kosĂĄrlabda szurkolĂłkĂ©nt ez egy megvalĂłsult ĂĄlom a szĂĄmomra Ă©s azzal szeretnĂ©m tovĂĄbb erƑsĂ­teni a vonzalmam a wisconsini sporthoz, hogy kisebbsĂ©gi tulajdonos leszek egy csapatnak, amit szeretek Ă©s tĂĄmogatok.

 

A gazdasĂĄgi oldalon kĂ­vĂŒl ez egy jĂł PR-fogĂĄs is Rodgers rĂ©szĂ©rƑl, aki tĂĄrgyalĂĄsokban van a Packersszel egy Ășj megaszerzƑdĂ©s kapcsĂĄn. Ezzel Rodgers letette nĂ©vjegyĂ©t, hogy Ƒ bizony itt akar jĂĄtszani, imĂĄdja ezt a környĂ©ket Ă©s azt mutatja, hogy nem rajta mĂșlik, hogy karrierje vĂ©gĂ©ig itt is jĂĄtszhasson.

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!