Connect with us

Draft

Kukázzunk csapatot Watsonnak – Texans draftértékelő

A friss hús Brian Gaine egy megcsonkított drafton kellett, hogy brillírozzon. Szinte minden pozícióra elfér erősítés a csapatnak, de ezt azért nem egyszerű a harmadik körben kezdve összerakni.

 

#68 Justin Reid S

Coverage-ben erős játékos, akinek nagyon sok apró hibája van, és néha nagy playeket enged el, mégis jó helyen van a harmadik körben. Egy jó DB-edző keze alatt közel olyan jó lehet, mint a bátyja, Eric Reid. Mindig figyelmes, hogy mehessen futót szerelni, néha viszont lépre tudják csalni. Elkapók ellen nehéz lesz a képességeit átvinni az NFL-be, ugyanis pont olyan stílusban védekezik, ami a nagyligában már nem tolerált.

 

 

#80 Martinas Rankin OT

Rankin egy marha jó pick itt, futásblokkolásban ügyes, viszont elsősorban belső falba kéne állítani őt, és ott is csak 2-3. lehet a cserék között. Ennek ellenére van benne potenciál, hogy hamarosan kezdő lehessen.

#98 Jordan Akins TE

Akins egy igazi sleeper TE, akiről megoszlanak a vélemények. Két évvel ezelőttig QB-t és WR-t játszott, ennek megfelelően precízen fut utakat és jól tud elkapni, ha nem is kimagaslóan. Futásblokkolásban nem kiemelkedő, de kemény. A Texansban azonnal TE2 lehet, és kis szerencsével TE1 is, ugyanis elég szegényes itt a roster tehetségben.

#103 Keke Coutee WR

Coutee egy aprócska játékos, aki elsősorban a rövid útvonalakon pusztít, de nem mindig bírja itt a gyűrődést. Számos útvonalat nem fog megfutni a 80 kilójával, 177 centis magassághoz, de a slotban különösen veszélyes lehet, mert képes innen mélyebbre is kitörni a sebessége okán. Ha ő a slotból indul, akkor fél szemmel mindig figyelnie kell rá a secondarynek is, ez nagy fegyvertény.

 

 

 

#177 Duke Ejiofor DE

A class egyik jobb passzsiettetője. Sok nyomást helyez az irányítóra, de mivel híján van kiemelkedő képességeknek, ezekből nem lesz túl sok sack. Az atletizmusa és a szolid technikai alapjai okán azonban rémesen konzisztensen tud játszani, és legalább lefoglalja a fal egy részét, ha nem is veri meg őket. Képes belülről is játszani, ami nagy kedvence a faledzőknek.

#211 Jordan Thomas TE

Nagyon nyers játékos, de potenciál kétségtelenül van benne. Rémesen kevés a tapasztalata, nagyon jól jönne neki a nyáron egy kis plusz edzés.

#214 Peter Kalambayi LB

Kalambayi a Stanford kiemelkedő LB-je és csapatkapitánya volt, igaz ez pont semmit nem jelent. Passzsiettetéshez kiváló ösztönei vannak, de technika hiányában szűkén lesz a sackeknek – vagy a rosterhelynek.

#222 Jermaine Kelly CB

Húszezredik CB.

 

Szarból nem lehet várat építeni, főleg, hogy az első két kör el lett cserélve. A gyenge FA-szezon után nagyok voltak az elvárások, és Gaine láthatóan hiányposztokra hozott embereket, de ebből se lesz Hall of Famer csapat. Értékelés: B.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!