Connect with us

Hír

Earl Thomas közel állt, hogy a Chiefs játékosa legyen

Vasárnap este a Legion of Boom egyik utolsó tagja is lejátszotta minden bizonnyal utolsó mérkőzését a Seahawksban, hiszen Earl Thomas lábtörés miatt a szezon végiéig kiesett. A safety körül mostanában felgyorsultak a történések, hiszen több pénzt szeretett volna, de ezt nem kapta meg, így az év végén lejáró szerződése után a piacon találhat majd új csapatot, de hétfőn este kiderült, ha nincsen a lábtörés lehet már a Chiefs játékosa lenne.

 

 

Sokáig úgy tűnt, hogy a Cowboys lesz a befutó a Thomasért folytatott harcban, de a két második kört sokallták érte, pedig az előző szezonban a játékos maga kérte, hogy tradeljen érte a dallasi csapat. A Seahawks miután látta, hogy senki nem ad érte ennyit és nem akarta ingyen elveszteni egyik legjobbját, levitte az árát egy második körös pickre. Erre már a Chiefs is felfigyelt, és a hírek szerint már mindenben megegyeztek. A héten meg is történt volna az üzlet, de Thomas sérülése közbeszólt.

 

A Chiefs azért is gondolkodhatott a safety megszerzésében, mert a védelem idén nem a legnagyobb erősségük. Jelenleg Eric Berry és Ron Parker lenne a kezdő safety poszton, de Berry már több mint egy éve nem játszott. De így legalább “ingyen” az övék lehet jövőre, ha úgy akarják…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!