Connect with us

Érdekességek

A Browns egy vereséggel újabb rekordot állíthat be

Ezen a héten beállíthat, jövő héten pedig megdönthet egy rekordot a Cleveland Browns együttese. Azon talán nem lepődik meg senki, hogy nem túl pozitív rekordról van szó. Ha kikap a Browns a héten Cincinnatiben, akkor beállítja a valaha volt legtöbb zsinórben elszenvedett idegenbeli vereség rekordját. Jövő héten Houstonban pedig meg is dönthetik ezt.

 

 

Jelenleg a Detroit Lions tartja ezt a nem túl fényes rekordot, 2007 és 2010 között kaptak ki sorozatban 26-szor távol otthonuktól. A Browns most 25-nél tart, hiszen idén 0-4 a mérlegük, tavaly és két éve is 0-8 volt az idegenbeli mutatójuk, 2015-ben pedig az utolsó 5 vendég meccsüket elbukták. Legutoljára a 2015-ös szezon 5. fordulójában tudtak diadalmaskodni idegenben, akkor Baltimore-ban, hosszabbításban, 33-30 arányban.

 

A Browns 3 pontos underdog a Bengals ellen és minden bizonnyal jövő héten is underdogok lesznek a Texans otthonában. Meglepetést kell tehát okozniuk ahhoz, hogy elkerüljék a rekordot és azt, hogy a 0-16-os szezon után egy újabb dologban hasonlítsanak a Matt Millen által összerakott Lionsre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!