Connect with us

Hír

A símaszk az új kabala az Eaglesnél

Úgy tűnik az Eagles játékosainak valami fétise van a maszkokkal kapcsolatban. Nyilván mindenki emlékszik tavalyról a kutyás maszkokra, ami az underdog státuszt szimbolizálta. Idén pedig itt az újabb őrület, az újabb szimbólum: a símaszk.

 

 

Malcolm Jenkinst láttuk először maszkban a Cowboys elleni meccs első pillanataiban, amikor a bírók tévesen nem adták meg a fumble recoveryt az Eaglesnek. Ekkor valami ilyesmire asszociálhattunk, de persze furcsa volt, hogy miért van egy játékosnál símaszk fedett stadionban és ezáltal jó időben.

 

A Rams ellen ez kiderült, az IR-en lévő Rodney McLeod ugyanis ezt lóbálva vezette ki az Eagles védőit az öltözőből. A símaszk azt próbálja szimbolizálni az Eaglesnél, hogy elveszik, amiért jöttek. Ezt pedig főleg a turnoverekre lehet érteni. És úgy tűnik működik a dolog. Az első 10 meccsen az Eaglesnek mindössze 9 szerzett labdája volt. A Cowboys és a Rams ellen az utóbbi két hétben pedig 6!

 

Vajon ismét tud extra moticáviót szerezni az Eagles egy ilyen szimbólummal? Már a rájátszásba jutás sem lesz egyszerű, meg kell verni a Texanst és a Redskinst, illetve a Vikingsnak ki kell kapnia a Lionstől vagy a Bearstől.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!