Connect with us

HĂ­r

Kyle Long visszatér a Bears tåmadófalåba!

A legjobbkor jön az erƑsĂ­tĂ©s Mitchell Trubisky szĂĄmĂĄra! A Bears mĂĄr biztos rĂĄjĂĄtszĂĄs rĂ©sztvevƑ, kis szerencsĂ©vel akĂĄr kiemelt is lehet, de a valĂłszĂ­nƱbb forgatĂłkönyv, hogy jövƑ hĂ©tvĂ©gĂ©n megkezdi a januĂĄri etapot a csapat – immĂĄron egyik vezĂ©regyĂ©nisĂ©gĂŒkkel a pĂĄlyĂĄn.

 

 

Kyle Long ha egĂ©szsĂ©ges, akkor a liga jobb guardjai közĂ© sorolhatĂł – csakhogy Kyle Long az utĂłbbi hĂĄrom Ă©vben nem tud egĂ©szsĂ©ges maradni. Ezzel idĂ©n is pĂłrul jĂĄrt a Bears, hiszen lĂĄbsĂ©rĂŒlĂ©s miatt sĂ©rĂŒltlistĂĄra kerĂŒlt oktĂłberben, de a csapat a hĂ©tvĂ©gĂ©n aktivĂĄlta Ƒt az aktĂ­v keretbe. Matt Nagy elmondĂĄsa szerint arra is lĂĄt esĂ©lyt, hogy a mai Vikings elleni meccsen is visszatĂ©rjen a pĂĄlyĂĄra, de vĂ©lhetƑen a jövƑ heti wild card meccsre mĂĄr biztosan ott lehet a kezdƑben – akĂĄr ismĂ©t a Vikings ellen.

 

A 30 Ă©ves guard az utĂłbbi hĂĄrom Ă©vben a lehetsĂ©ges 47 talĂĄlkozĂłbĂłl csak 25-ön lĂ©pett pĂĄlyĂĄra, ami miatt sok szurkolĂłban kĂ©telyek tĂĄmadhattak a közönsĂ©gkedvenc jĂĄtĂ©kos kapcsĂĄn, de a lĂ©nyegi meccsekre visszatĂ©rhet. Chicago ugyanis a 2010-es szezon Ăłta vĂĄr egy playoff talĂĄlkozĂłra, ami most megadathat az ott Ă©lƑ embereknek, Longgal a fedĂ©lzeten.

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!