Connect with us

Hír

Josh Gordon még mindig elvonón van

Rég hallottunk Josh Gordon felől, aki december 20-án jelentette be, hogy ismét elvonóra megy drogfüggősége miatt. Nem sokkal a közleménye után az is kiderült, hogy a liga határozatlan időre eltiltotta. Ugyanakkor sem ő, sem a liga, sem a Patriots nem mondott le a folytatásról.

 

 

Gordon hivatalosan még a Patriots kötelékébe tartozik, de amíg csapata a Super Bowl reflektorfényében pompázik, addig ő távol a nyilvánosságtól próbálja helyretenni az életét. Gordon egy floridai klinikára került be, ahol az NFL Játékosok Szakszervezete (NFL PA) is segíti a felépülését. A hírek szerint az elkapó még mindig nincs olyan állapotban, hogy abbahagyja a kezelést, ugyanakkor jó magaviselet miatt megengedték neki, hogy elkezdjen edzeni. Így esett meg, hogy többen is találkoztak vele egy gainesville-i konditeremben, ahol már az előtte álló szezonra készült.

 

Ám nem csak az NFL PA támogatja őt, hanem a Patriots is, amely állítólag a teljes kórházi költséget fizeti, bár egy alkalmazott, edző vagy játékos nem kívánt reagálni ezekre a kérdésekre. Ebből adódóan vélhetően nem mondtak le az elkapóról, aki egyébként megkapná a gyűrűjét, ha a Pats megnyerné a Super Bowlt. A kérdés Gordon visszatérésével kapcsolatban az időpont, amire egyelőre még becsült dátum sincs, annyira bizonytalan.

 

Az áprilisban 28 éves játékos bár hetedik idényén van túl, mindössze 52 meccsen játszott a folyamatos eltiltások miatt. A Patriots reményei szerint azonban tovább növelheti ezt a számot a későbbiekben, természetesen Pats mezben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!