Connect with us

Érdekességek

Romo pontosabb a stúdióban, mint a pályán

Tony Romo rengeteg pozitív visszajelzést kapott már a stúdióban mutatott munkája kapcsán és rengetegen csodálják, ahogy előre meg tudja jósolni, mi fog történni a pályán. A Wall Street Journal visszanézte az összes idei playt, amikor Romo volt a kommentátor és megnézték, milyen százalékban jönnek be a jóslatai.

Romo 2599 play alatt 72 jóslatot tett, ennek pedig 68%-a be is jött. Ha csak a Patriotsot nézzük, akkor 16 jóslatának 69%-a vált valóra Bradyékkel kapcsolatban. Ez már csak azért is érdekes, mert Romo karrierátlaga pontosságot tekintve a Cowboys színeiben 65,3% volt, tehát Romo pontosabb a stúdióban, mint a pályán.

Ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy ne lett volna kiváló irányító, azonban amit a kommentátorfülkében művel, az teljes mértékben egyedülálló. Azt sem feltétlen túlzás mondani, hogy korunk, vagy minden idők legjobb szakkommentátora – de hogy az egyik legjobb, az biztos.

És nyilván nincs jövőbe látó képessége vagy jóstehetsége, egyszerűen ő is azt látja a pályán, amit az irányító, így pedig jó eséllyel tudja megmondani, mi fog következni a pályán. Ráadásul ezt nagyon is jól tudja a nézők elé tárni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!