Connect with us

Hír

Ma bevezethetik az onside kick alternatíváját

Megkezdődött a tulajdonosi találkozó Pheonixben, ahol többek közt a szabályváltozásokról lesz szó. A legnagyobb téma természetesen a szabálytalanságok visszanézhetőségének kérdésköre, azonban ezzel kapcsolatban borzasztóan nehéz jósolni, egyelőre nagyon különböző a csapatvezetők álláspontja. Azonban az onside kick alternatíváját jó eséllyel megszavazhatják ma.

A hírek szerint a versenybizottság nyolc tagjából hét támogatja, hogy az onside kick helyett a csapatok megpróbálhassanak egy negyedik és 15 szituációt negyedik negyedes pontszerzésük után, sikeresség esetén pedig újra a pontot szerző csapat támadhatna.

A szabályváltozás egyetlen versenybizottsági ellenzője John Mara, a Giants tulajdonosa, azonban a 7-1 arány elég jónak mondható, mivel a 32 csapatból 24 pozitív szavazat szükséges a szabályváltozáshoz és általában ha a versenybizosság döntő döbbségben támogat valamit, akkor jó eséllyel a többi tulajdonos is támogatni fogja.

A pass interference visszanézhetőséggel kapcsolatban: lehet, hogy egyáltalán nem lesz változás, lehet, hogy a bedobott pass interference büntetéseket vissza lehet majd nézetni, és lehet, hogy minden bedobott- és be nem dobott sárga zászlót challenge-elni lehet majd. Ez utóbbinak van a legkisebb valószínűsége, és állítólag a PI szabálytalanságra bedobott zászlók visszanézhetőségével az a baj, hogy levetítettek elég sok esetet a versenybizottságnak, és sokszor 4-4 arányban szavaztak, hogy szabálytalan volt az eset vagy sem.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!