Connect with us

HĂ­r

HosszabbĂ­tana sztĂĄrvĂ©dƑjĂ©vel a Chiefs

Chris Jones szerzƑdĂ©se utolsĂł Ă©vĂ©be lĂ©pett, de a Chiefs szeretne hosszabbĂ­tani a jĂĄtĂ©kossal. ÁllĂ­tĂłlag mĂĄr meg is kezdƑdtek az egyeztetĂ©sek, amire lett is keret, miutĂĄn a csapat elcserĂ©lte Dee Fordot a 49ershez.

 

 

Jones mĂĄsodik körös pick volt 2016-ban, de rögtön kezdƑ lett a csapat vĂ©delmĂ©ben. ÚjonckĂ©nt kĂ©t sacket szerzett, mĂĄsodĂ©veskĂ©nt 6,5-et, tavaly pedig berobbant: 15,5-szer vitte földre az ellenfĂ©l irĂĄnyĂ­tĂłjĂĄt, rĂĄadĂĄsul mindezt 11 meccs alatt, az 5. Ă©s a 16. hĂ©t között (volt egy bye week). Ez abszolĂșt elit teljesĂ­tmĂ©ny, ami a piacon 17-20 milliĂł dollĂĄrt Ă©rne jelenleg, ehhez kĂ©pest csak 1,2 milliĂłt fog keresni idĂ©n.

 

A Chiefsnek megĂ©rnĂ© minĂ©l hamarabb elintĂ©zni a hosszabbĂ­tĂĄst, Ă­gy ugyanis egy extra Ă©vet kapna, ami közel sem mindegy a pĂ©nzek elosztĂĄsĂĄt tekintve. Hisz ha Jones kap egy 5 Ă©ves, 100 milliĂłs szerzƑdĂ©shosszabbĂ­tĂĄst, az valĂłjĂĄban 6 Ă©ves Ă©s 101,2 milliĂłs lesz, vagyis hosszĂș tĂĄvon sokkal kevĂ©sbe fogja terhelni a fizetĂ©si sapkĂĄt.

 

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!