Connect with us

Hír

Donald milliós adománnyal támogatta egyetemét

Mielőtt Aaron Donald a liga legjobb játékosává vált volna a Los Angeles Ramsben, a Pittsburgh Egyetemen pallérozódott és ott dominálta az ellenfeleket 2010 és 2013 közt. A pittsburghi születésű védőfalember pedig nem felejtette el, honnan is jött. Most például egy hétszámjegyű adománnyal támogatta volt egyetemét, 27 évesen pedig ő a valaha volt legfiatalabb 1 millió dollár feletti adományozó az egyetem alapítványának történetében.

Egy álom vált valóra, amikor a Pittsburgh Egyetemen játszhattam. A párducként szerzett tapasztalatom minden nap befolyásolja az életem. Hiszek Coach Narduzzi terveiben és ez egy olyan lehetőség volt számomra, amivel segíthetem a jelenlegi és jövőbeli játékosokat. Mindig is a Pitt lesz az iskolám, és megtiszteltetés, hogy támogathatom őket.

Ez az adomány sokféleképpen segíti majd a sulit és a fociprogramot, a csapat hivatalos portálja szerint a létesítmény fejlesztésére, a gimiből érkező játékosok megszerzésére, különböző technológiákra és a tanulók előrehaladására fogják fordítani az összeget.

Az edzőközpont földszintjét pedig Aaron Donaldról fogják elnevezni, ez lesz az Aaron Donald Football Performance Center.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!