Connect with us

Hír

Sweat mégsem lesz ott a drafton, vajon csúszni fog?

A Mississippi State passzsiettetője, Montez Sweat meghívást kapott az NFL Draftra, hogy a helyszínen legyen, mikor kiválasztják. Ezt először el is fogadta, azonban most visszamondta azt, és inkább családjával tölti az eseményt.

Az indoklás természetesen arról szólt, hogy milyen fontos a család és ők segítettek eljutni Sweatnek ide, így velük szeretné tölteni ezt a különleges pillanatot. Azonban más is állhat a dolog mögött. Sweatnél egy kisebb szívproblémát fedeztek fel az orvosok a combine-on, de annyira nem gondolták nagy dolognak, hogy simán engedték tesztelni – ahol egyébként elképesztően jól teljesített, a valaha volt leggyorsabb 40 yardot futotta a DE-k közt.

Eddig azt hittük, a csapatok sem aggódnak túlzottan a betegség miatt, azonban egyre több olyan hangot hallani, hogy Sweat csúszhat emiatt – egyes csapatok állítólag le is vették a boardjukról. A draftról való távolmaradás pedig ennek lehet egy újabb indikátora, Sweat eddig elég biztos top10-es picknek tűnt, most viszont nagyon nehéz megmondani, hogy hol fog kikötni és ki állíthatja majd meg a csúszását. Az azért óriási meglepetés lenne, ha kicsúszna az első körből is, de emiatt könnyen a top15-ön kívül találhatja magát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!