Connect with us

Hír

Hosszabbított Darren Wallerrel a Raiders

Mindössze öt meccse a kezdő tight endje Darren Waller a Raidersnek, máris kapott egy hároméves hosszabbítást, amivel 2023-ig kötve van a csapathoz – ő tehát biztosan költözik Las Vegasba. A negyedik évét taposó játékos márciusban korlátozott szabadügynök lett volna, így viszont biztosított a jövője a csapatnál. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, de nagyjából évi $9 milliós összegről van szó Tom Pelissero információi alapján. Ezzel az ötödik legjobban fizetett TE lenne a ligában.

Wallert még a Ravens draftolta a hatodik körben 2015-ben, a Raiders pedig tavaly a Hollók gyakorlócsapatából igazolta le. A tight endnek elég kemény drogos múltja van – a 2017-es szezont teljesen ki is kellett hagynia eltiltás miatt -, azonban már tiszta, és rendkívül produktív tagja a csapatnak.

Első két évében 12 elkapása, 103 yardja és 2 TD-je volt, idén viszont öt meccsen elkapott 37 labdát 359 yardoért, egyelőre azonban a célterületre nem sikerült beérnie. Elkapásokban 10. a ligában, yardokban pedig 6. jelenleg, de eggyel kevesebb meccsen játszott, mint a legtöbben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!