Connect with us

Hír

Hargreaves a Texansé, kezdő falemberét vesztette el a Saints

Ahogy arról beszámoltunk, a Tampa Bay Buccaneers többek közt hozzáállásbeli problémák miatt kivágta korábbi első körös cornerbackjét, Vernon Hargreavest, aki így waiverre került. Egyetlen egy csapat adott be kérelmet érte, ez pedig nem volt más, mint a Texans, így Hargreaves Houstonba költözik – számol be Adam Schefter.

A Texans így idén megszerzett egy 2016-os és így 2017-es elsőkörös cornerbacket is, utóbbi Gareon Conley, akiért cserélt Bill O’Brien korábban. A csapatnál azt remélik, hogy a környezetváltozás jót tesz majd nekik és kiteljesedhetnek. El is kél a segítség, ugyanis Bradley Roby és Jonathan Joseph is bajlódott már idén sérülésekkel, a secondary pedig nem néz ki valami jól összességében. A Texans megkapta Hargreaves szerződését is, jövőre $9,9 milliót kellene fizetni neki, ami jóval az értéke felett van – kivágható halott pénz nélkül, amennyiben addig nem sérül meg, hiszen akkor garantálttá válik a fizetése.


A Saints korábbi elsőkörös támadófalemberének, Andrus Peatnek eltört a karja, így hat hét kihagyás vár rá – írja Adam Schefter. Peat a hozzá fűzött reményeket nem teljesen váltotta be, de guardként használható játékos, tavaly még Pro Bowler is lett. Idén minden meccsen kezdő volt a 2015-ös 1/13-as játékos, és az idei az utolsó éve újonc szerződéséből, jövőre szabadügynök lesz a jelenlegi állapotok szerint.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!