Connect with us

Hír

Alshon Jeffery és Marvin Jones szezonjának is vége

Az Eagles cudarabbul nem is állhatna már elkapókkal. A Giants elleni meccs végére egyetlen egy aktív elkapója maradt a csapatnak a pár hete még gyakorlócsapatos Greg Ward személyében. Konkrétan már arról kellett beszélni, hogy a 40 éves csereirányító Josh McCown áll be WR-nek. Alshon Jeffery lábfeje a találkozó elején sérült meg, és mostanra az is eldőlt, hogy idén már nem fog tudni pályára lépni – írja Mike Garafolo.

Jeffery volt az első számú elkapója az Eaglesnek, habár csak 43 elkapás és 490 yard jött neki össze (ezzel második a csapaton belül Zach Ertz után). Ha Agholor még mindig nem tud visszatérni, akkor Ward ellett az újonc JJ Arcega-Whiteside van még az aktív rosteren az egészséges WR-ek közt (bár ő is megsérült a Giants elleni meccs végén), így vagy az utcáról, vagy a gyakorlócsapatból lehet új elkapót hozni.

Az Eagles jó eséllyel szeretne megszabadulni Jefferytől a holtszezonban, ami nem lesz egyszerű a szerződése miatt, még egy minimális ellenértékű cserével is rosszul járna pénzügyileg a csapat, a sérülés pedig tovább nehezíti ezeket az elképzeléseket.


Mindeközben a Lionsnél Marvin Jones IR-re került, tehát az ő szezonja is véget ért bokasérülés miatt. 62 elkapással, 779 yarddal és 9 TD-vel fejezte be a szezont. A jövő évre van még szerződése, $6,5 milliós alapfizetést vihet majd haza, amennyiben a Lions megtartja. A helyére Chris Lacy és Travis Fulgham léphet fel és kaphat több játékidőt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!