Connect with us

Hír

További kivágások jöhetnek a Redskinsnél

Ron Rivera érkezésével új korszak kezdődött Washingtonban, aminek egyelőre az elkapó Paul Richardson, a cornerback Josh Norman, a safety Kenny Ladler és a védőfalember Chris Odom látta kárát. Rajtuk 16 millió dollárt spórolt a csapat és még van pár játékos, aki nem érezheti biztonságban magát.

 

 

Február 10.-én összeültünk az edzői stábbal, a scouting és a személyzeti osztállyal, majd elkezdtük a roster kiértékelését. Az elmúlt napok döntéseit ez utóbbi alapján hoztuk meg, de vannak még lehetőségeink. Egy fiatal csapatunk van, és el kell dönteni, hogy tovább akarunk-e fiatalítani

 

– mondta Rivera (via PFT).

 

A Redskinsnek három veteránja is van, akiken elég sokat lehetne spórolni. Az egyik ilyen a TE Jordan Reed, aki már hét hivatalos agyrázkódáson van túl, nem is nagyon játszott az elmúlt években, a kivágásával pedig 8,5 milliót lehetne felszabadítani. Utána jön Ryan Kerrigan, aki bár abszolút jó játékos, de a csapat az 1/2-es pickkel kihúzhatja az utódját, Kerrigan kivágásával pedig 11,5 milliót nyerne. Illetve ott van még Adrian Peterson, aki soha nem lesz már olyan jó, mint fénykorában és a neki fizetendő 2,25 milliót is lenne hová felhasználni.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!