Connect with us

Hír

Gerald McCoy a Cowboysé, védőfalemberek Buffalóban, elkapót igazolt a Patriots

Az éjszaka elsősorban a védőfalembereké volt, a legnagyobb név pedig Gerald McCoy, aki Dallasba tette át a székhelyét – írja Todd Archer. A hatszoros Pro Bowler és háromszoros All-Pro három évre írt alá, de a szerződés részletei egyelőre nem ismertek.

A Bills mindeközben két védőfalembert is szerzett magának, Vernon Butler és Quinton Jefferson is Buffalóba költözik – írja Ian Rapoport. Butler a Panthersben játszott négy évet korábbi elsőkörösként, a korábbi ötödik körös Jefferson pedig Seattle-ből érkezik. Mindketten két évre írtak alá, előbbi nagyjából $16 millióért, utóbbi $13,5 millióért.

A Seahawks kicsit erősíti támadófalát, a több poszton bevethető BJ Finney írt alá 2 évre $8 millióért. Karrierje során 59 meccsen szerepelt, 13-szor volt kezdő, 427 snapet játszott bal oldali guardként, 381 snapet centerként és 139 snapet jobb oldali guardként – írja Brady Henderson.

A Patriots is igazolt, méghozzá egy elkapót, a korábbi panthersös és cardinalsos Damiere Byrd írt alá egy évre – írja Mike Garafolo.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!