Connect with us

Hír

Ne feltételezzük, hogy a Browns tackle-t draftol

A Browns legnagyobb hiányposztja az idei szezonban egyértelműen a tackle poszt volt, ráadásul a támadófal mindkét szélére szükség volt játékosra. Az egyiket meg is oldotta a csapat a piacon, ugyanis Jack Conklin érkezett, aki leginkább a jobb oldalon szokott játszani, így szinte mindenki azt feltételezi, hogy a Browns a drafton fogja kiválasztani a bal oldali tackle-jét – nagyon nehéz olyan mock draftot találni, ahol nem ezt várják a szakértők.

Az új general manager, Andrew Berry viszont nem akarja kijátszani a kártyáit (érthető módon), így arra figyelmeztet mindenkit, hogy ne feltételezzen ilyesmit.

Nem tennék feltételezéseket ezzel kapcsolatban. Jack is játszott már bal oldali tackle-t, ahogy Chris Hubbard is. Kendall Lamm is játszott már. Úgyhogy semmilyen feltételezést nem tennék, hogy mit fogunk vagy nem fogunk csinálni. A célom az, hogy minél több tehetséggel töltsem fel a rostert és a keretben mindenhol versenyhelyzetet teremtsek. Ezt tervezzük csinálni a következő hónapokban.

– mondta Berry a cleveland.comnak.

Alapvetően a board és a Browns elsődleges hiányposztja összhangban van egymással, hiszen Mekhi Becton, Jedrick Wills vagy Andrew Thomas ott lehet még 1/10-re, így nem véletlen, hogy minden mockban közülük valaki köt ki Clevelandben. Azonban arról sem szabad megfeledkezni, hogy a Browns ismét magáénak érzi az analitikus hozzáállást, így az sem lenne meglepő, ha hátracserélne a csapat, több picket szerezve – ebben az esetben viszont lemaradnának a top tackle-ökről. Hírek egyébként nem igazán érkeztek még arról, hogy kit is szeret valójában a Browns, a tackle draft egyszerűen nagyon logikusnak tűnne.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!