Connect with us

Hír

CeeDee Lamb: Hall of Famer akarok lenni!

CeeDee Lamb, a Cowboys újonca még nem hogy meccset nem játszott az NFL-ben, de még csak egyetlen egy valódi edzése sem volt a csapatával, ennek ellenére nem kisebb célokat tűzött ki maga elé, minthogy karrierje végén bekerüljön a Hírességek Csarnokába.

“Hall of Famer akarok lenni. Ugyanakkora nyomot akarok hagyni, mint Michael Irvin hagyott a fociban és Amerika Csapatában. Olyan csapat részese akarok lenni, amely hihetetlen emlékeket gyárt. Úgy érzem, pontosan ezt fogjuk itt csinálni.”

– mondta Lamb a Fort Worth Star-Telegramnak.

Az elsőkörös elkapó eredetileg a 10-est mezt akarta, de Jerry Jones hatására inkább 88-asban fog játszani, amit korábban Drew Pearson, Michael Irvin és Dez Bryant is viselt, így nagy történelme van ennek Dallasban.

“Ez egy legendás szám a legendás Amerika Csapatában. Tiszteletteljes dolog számomra, hogy ekkora legendákat képviselhetnek ebben a mezben és alig várom, hogy először megélhessem ezt az élményt. Szeretném folytatni a 88-as mez örökségét, hiszen a 88-as klub elég nagy dolog Dallasban. Fel akarok nőni hozzá.”

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!