Connect with us

Playoff Ranking

Super Bowl Ranking #3

PR

Már csak 3 tét (+1 sör)meccs van hátra a szezonból, a Divisional Round kiemeltjei maradtak állva a főcsoport-elődöntőkre. Jön a BM Bowl XVII az egyik oldalon, és a 7 évvel ezelőtti egyik Divisional meccs visszavágója. Most sem sokkal könnyebb megtippelni a győzteseket, mint múlt héten, de mi azért megpróbáljuk. Ez itt továbbra is inkább erősorrend, nem pedig annak sorrendje, hogy kinek lesz egyszerűbb/nehezebb a dolga vasárnap és két hét múlva.

 

1. (1.) Carolina Panthers

 

Egy félidő tökéletes, ellenállhatatlan játék és 31 szerzett pont után mégis csak egy megszerzett onside kick után nyugodhattak meg. A Cardinals ellen két nagyobb problémájuk lehet: Az első Larry Fitzgerald. A másik Arians blitzei, 5 vagy több emberes pass rush ellen ugyanis Cam Newton korábban finoman szólva nem volt a  legjobb, de idén sokat fejlődött a blitzek ellen:
newtonblitz

 

2. (3.) Arizona Cardinals

 

shocktheworld

A Shock The World Memorial Tour elindult, következő állomás Charlotte. 2009 januárjában már jártak erre (és tavaly is, de azt hagyjuk), igaz egy körrel korábban, akkor 33-13-ra győztek Kurt Warnerék, bár ehhez a Panthers irányító Jake Delhomme tevékenyen járult hozzá 5 interceptionnal és egy elvesztett fumble-lel. Fitzgerald akkor is szárnyalt, vajon most is fog?

 

3. (4.) New England Patriots

 

Gronkkal és Edelmannal élet költözött a támadójátékba, Hightowerrel pedig a védelembe, és így a csapatba is. Rögtön vicces hangulatba is kerültek tőle, de lehet-e Super Bowlt játszani, netán nyerni 0 futójátékkal?

 

4. (6.) Denver Broncos

 

Peyton Manning legenda, és az is marad, de most két hónappal a 40. születésnapja előtt már tényleg csak game manager. Manning vezette csapat védelme még sosem végzett első helyen engedett yardokban, igaz Manning vezette csapat sem szerzett még ilyen kevés pontot 2002 óta.

bradymanning

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!