About the author

9 Comments

 1. 1

  Koviakos

  Egyet mondjatok meg: Hogy a picsába kell ezt kiejteni? :D Livájsz-nak meg Lévisz-nek is hallottam, meg más néven elhangzott már. Amikor átadták a stadiont akkor is a fenti 2 verziót hallottam. :)

 2. 2

  rowi

  az első a helyes, de itthon a farmer miatt meg egyébként is már a második égett be mindenki tudatába. de ez kint is kérdés.

 3. 3

  BenszeT

  Hehe, én hallottam már a keresztneves (Lewis) verziót is.

 4. 4

  Henya

  A 11 dolláros sör tényleg drágának számít, de igazából ennyi szokott lenni a meccseken: 10 és 13 között van Dynamo, Rockets és Texans meccsen is a 24 oz-s Bud Light, amit jéggel teli műanyagládákból árulnak mozgóárusok. Még a bárokhoz képest is kétszeres ár, de pl. az H-E-B-ben kb. 6 db jönne ki ennyiből.

  Korábbi kérdésre pedig: valóban livájsz a helyes kiejtés, mi mondjuk igazából rosszul a márkanevet.

 5. 5

  Kopi3.14

  Eredetileg Lévisz lenne, csak ugye angolajkú barátaink a pocsolya egyik oldalán sem képesek az angoltól eltérö nyelvet meganulni, kiejteni, és soha a büdös életben sem akartak, így livájszozzák.

 6. 6

  rowi

  te kint élsz houstonban?

 7. 7

  Henya

  Jelenleg nem, de amíg kint voltam, megragadtam a lehetőséget, hogy elmenjek major meccsekre. Baseball példát csak azért nem írtam ide, mert messze a legolcsóbb mind közül. Mondjuk a foci meg messze a legdrágább :-) A legeslegolcsóbb előszezon meccsjegy 65 USD, de a Pats ellen ugyanaz már 110 USD. Ez legfelülre szól, a karéj tetejére. Azok a helyek, amiket a közvetítésben látunk a pálya mellett, és aztán a gyerekek megkapják Newtontól a labdát vagy megveregetik az arra járó játékos sisakját, olyan 500-1000-1100 USD körül voltak az nrg Stadiumban, mikor még ősszel néztem.
  Összehasonlításképpen: Rockets jegy már van 30 USD körül, gurulós 20-25 körül, bézbóz meg 10 USD-ért is.

 8. 8

  rowi

  jó jó, de baseballban van vagy 84 hazai meccs egy évben, nem lehet drága, mert nem bírnák a népek. adott csapat elleni sorozatokban 3-4 hazai meccs zsinórban egymást követő napokon plö. csak gondoltam, hogyha kint lennél, nem volna-e kedved texans meccsbeszámolót írni, de akkor egyelőre nem aktuális:D

 9. 9

  Henya

  Ha gondoljátok, akkor az aug 15-i Texans-49ers előszezon meccsről tudok írni személyes beszámolót, fényképekkel. Utána jöttem haza, de az még belefért.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team