Connect with us

Podcast

Élő Draft-podcast?

Azon törjük a fejünket, hogy mivel dobhatnánk fel az idei Draftot, jelesül az első napot, hiszen mégiscsak ez érdekli a nagyobb közönséget. Az utóbbi időben chatet illetve kommentek közti kibeszélőt indítottunk és ezt továbbra se gondoljuk elhagyni természetesen, azonban arra gondoltunk, hogy hanganyagot is társítanánk mellé, persze ha van rá érdeklődés. Úgy tűnik renningan, balentin és jómagam lennénk a szereplők ezen különleges adás alkalmával, azonban 5 ember kedvéért lehet nem ülnénk össze, de ha van kereslet, akkor szívesen kommentálnánk az eseményeket élőben, miközben megy a Draft.

 

ap1104280374741-1024x658

 

A koncepció még fejtés alatt áll, de alapvetően minden pick előtt elmondanánk, hogy mi történt a választó csapattal az utóbbi időben, mik a hiányposztok, kik a lehetséges jelöltek, ki miért illene a csapatba. Majd ha megvan a választott, akkor róla is ejtenénk pár szót, természetesen nem elfolytja a véleményünket arról, hogy jól döntött-e az adott franchise.

 

Szóval rövidre fogva, szeretnénk felmérni, hogy lenne-e igény erre, alább lehet szavazni:

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
katonadani
2016-03-23 16:08

(Igen, a sporttv adja a Draft első napját)

AwesomeOne
AwesomeOne
2016-03-23 20:17

Mindenféle reklám nélkül, én tavaly a konkurens oldal live stream-jét néztem. Szerintem a legtöbben azt nézik, már csak azért is mert ott van mit nézni, + a második napot is élőben adják. Emellett most már ott a Sport Tv adása is, így elég sok lenne a konkurencia egy podcast-hoz. Viszont, a puding próbája az evés, szerintem mindenképp próbáljátok ki idén, és akkor kiderül, hányadán is álltok. Én spec örülnék ha ekkora választék lenne, de persze megértem ha nem akartok potyára összeülni :)

katonadani
Reply to  AwesomeOne
2016-03-23 21:41

ha jól tudom a “konkurens oldal” nem csinál most első napra a sporttv-s miatt (javítsatok ki ha tévedek). Ellenben azt olvastam hogy sokan nem voltak megelégedve a tavalyival (én nem néztem, szóval ez nem saját vélemény).
Igazából nem tudtuk van-e igény erre, azért kérdeztük meg, mert ha tényleg nincs, akkor persze nem “szopunk” vele 5-10 hallgatóért, de a szavazás pozitív, szóval egyelőre megnézzük a lehetőségeinket hogy meg tudjuk-e rendesen valósítani (helyszín, TV, mennyire live a youtube, stb.)
A live streammel még több a “szopás”, azért ahhoz jobb technikai háttér is kell, meg hát miért mutatnánk magunkat, amikor úgyis az az érdekes, ami a képernyőn (sporttv v még inkább nfl network) történik. Nem az az érdekes, hogy mi épp hány energiaitalt iszunk meg vagy hogy ülünk, miközben dumálunk :D A hang ellenben lehet hozzáadott érték. Nem tudjuk a sporttv-n kiket tartanak célközönségnek, milyen műsort terveznek, szakmázósabbat vagy inkább általánosabbat nagyobb közönségnek. Ha általánosabbat, akkor szerintem tudunk többet mondani, de ha nfl networkhöz viszonyítjuk akkor legalább reklám nincs :D

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  katonadani
2016-03-23 23:20

Ezek alapján nincs is miről beszélni. Hajrá!

petipajti
petipajti
2016-03-24 01:08

nekem a tavalyi chat-téma hajnalig nagyon bejött :)

katonadani
Reply to  petipajti
2016-03-24 09:08

a terv szerint az is menne és figyelnénk a kommenteket, csak szóban válaszolnánk a feltett kérdésekre. Szóval be lennétek vonva ti is :)

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x