Connect with us

Podcast

Triple Coverage #22 – Szabadügynök Dream Team

triplecoverage

 

Felébredt téli álmából a Triple Coverage, ahová csak az igazán tökösek passzolnak. Ezen a héten beszéltünk először a hírekről – franchise tag, Flacco és Bradford hosszabbítása, kivágások -, majd összeállítottunk álomcsapatokat a szabadügynökké váló csapatokból, végül a legújabb mock draftunkat is kibeszéltük.

 

Hírek: 0-37. perc

Dream Team offense: 37-51. perc

Dream Team defense: 51-62. perc

Mock Draft: 62.perc –

 

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni mp3-ban.

 

 

21 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
21 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
fkosh
fkosh
2016-03-05 16:56

majd azt is irjátok ki h mikor beszél Jimboy mert az áttekerem… :P
sajnos le van maradva a srác a témában, de hajrá!

az én all-fam
QB: Ryan Fitzpatrick (Brock Osweiler)
RB: Doug Martin (Matt Forte)
WR: Marvin Jones, Rishard Matthews (Rueben Randle)

TE: Ladarius Green (Antonio Gates)
OT: Russell Okung, Donald Penn (Ryan Schraeder)
OG: Kelechi Osemele, Alex Boone (Jeff Allen)
C: Alex Mack (Stefen Wisniewski)

DE: Jason Pierre-Paul, Mario Williams (Greg Hardy)
DT: Damon Harrison, Jaye Howard (Malik Jackson)
OLB: Bruce Irvin, Danny Trevathan (Tahir Whitehead)
ILB: Derrick Johnson (Rolando McClain)
CB: Sean Smith, Casey Hayward, Price Amukama, (Janoris Jenkins)
S: Eric Weddle, Tashaun Gipson (George Iloka)

renningan
renningan
Reply to  fkosh
2016-03-05 18:42

Adja az ég, hogy Tahir Whitehead ne tesztelje a piacot!

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  fkosh
2016-03-05 19:48

Ladarius Greent annyira nem tudom hova helyezni. Évről évre várjuk a robbantást (én is) de csak nem akar jönni. Kíváncsi vagyok ő vagy Gates marad-e a Chargersnél, estleg mindkettő

fkosh
fkosh
Reply to  Leonidasz007
2016-03-05 19:50

Gates mögött nehéz robbantani.

packernation
packernation
Reply to  fkosh
2016-03-05 20:13

nem lett volna olyan nehéz, tekintve, hogy Gatesnek sikerült eltiltatnia magát négy meccsre legutóbb.

fkosh
fkosh
Reply to  packernation
2016-03-05 20:33

abból 3 meccsen játszott:
5/74/1
5/47/0
4/53/0
(elkapás, yard, td)
ezek nem rossz számok TE-től, legalábbis jobbak mint a többi FA TEé.
ráadásul fiatal, sok potenciállal. ezekért tettem 1.helyre a TEk között.

Jarred
Jarred
2016-03-05 23:04

Végre visszatértetek a téli álomból. Remélem a következő podcastig nem kell majd 1 hónapot várni.
Egyébként ha kifogynátok a témákból(nem valószínű, hogy ez bekövetkezne, de hosszú az offseason) akkor esetleg beszélhetnétek arról, hogy kinek mely 5 meccs volt a 2015-ös szezonban amelyet a legjobban élvezett, eredmény miatt, valamilyen történet miatt, vagy lehet csapatszimpátiától miatt is, (bár ha mondjuk Jimboy a legjobb meccsnek a Patriots-Dolphins csütörtök esti rangadót mondaná, akkor nem hiszem, hogy sokan egyetértenének vele) és melyik az az 5 meccs, amit nagyon szívesen elfelejtene. Ezeknél biztos sokatoknál eltérő lenne ez a lista.

katonadani
Reply to  Jarred
2016-03-05 23:12

ezt borzasztóan nehéz összeszedni :D

Jarred
Jarred
Reply to  katonadani
2016-03-05 23:21

Nos, van időtök. Hosszú az offseason.
De tényleg nem lenne könnyű, de szerintem, ha éppen nincs miről beszélnetek, akkor megpróbálhatnátok. Engem legalábbis érdekelne, hogy kinek milyen szempont alapján lenne egy meccs jó/rossz emlék.

TheSheriff
TheSheriff
2016-03-06 10:58

Na gyerekek, eddig a nagyképűség nem mutatkozott, de most azt hiszem ezzel a mock draftos podcast rész elment nagyon a nem jó irányba… Unszimpatikus viselkedés, ez a másra szórom a savat dolog, amellett, hogy nem vagyok a másik oldal mellett sem amelyet savaztatok az ismertetőkkel.
Igyekezni kellene minőségi anyagot kiadni (nem ilyen erősen támadható mockot gyártani) és aztán kuncogni más munkáján… Mindenhez meg kell érni, ahogy a másik oldalnak is (van ott is hiba bőséggel amit meg is fogalmaztam már), de ez most a ti részetekről volt baromi unszimpatikus, éretlen lépés.

Üdv, pacsi!

katonadani
Reply to  TheSheriff
2016-03-06 12:18

Annyit mondtunk, hogy nem nfl.comról fogjuk lefordítani a prospectismertetőket. Nem teljesen értem miért lett ennyire felkapva/felfújva a dolog…
A támadható mockhoz pedig: van olyan mock ami nem támadható? Ez nem egy objektív műfaj, persze hogy benne van a vékeményünk, jelen esetben az enyém. De az egész oldal koncepciójaként mondom, hogy nem akarunk teljesen objektívek maradni, hasznosak a vélemlnyek és a különböző stílusok.
azt pedig végképp nem értem, mi a baj a minőséggel.

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  TheSheriff
2016-03-06 12:20

Örülök hogy kulturált formában is ki lehet fejezni a nem tetszést. Ugyanakkor nem értem ezt a nagy nagyképűség dolgot! Egyetlen epés megjegyzés hangzott el az egész másfél óra alatt. Soha nem fogalmaztunk ezen kivül se lenéző vagy bármilyen kifogasolható megjegyzész rivalis oldallal szemben. Vagy hogy egyaltalán nem ismernénk el a munkajukat. Sőt most cak a saját nevemben beszélek de igenis elismertük a stakmaiságukat és nha nem is értettem egyet se mentem át soha becsmerelni. Ezzel szemben rengeteg becsmérlő megjegyzést kaptunk ráadasul olyan stilusban ami bicskanyitogató. Megjegyzem ezek nagy részét nem ottani szerkesztőktől hanem forumozoktol, amik ellen nyilvan nem nekik dolguk tenni. Ennek ellenéra sok degradalas jott ennek a podcastnek a kapcsan ott is mert valaki jogtalanul azt irta h mi ezen rogogtunk a podcast alatt. Ez az egy megjegyzes lehet nem volt a legszerencsesebb de semmi lenezes nem volt benne.

TheSheriff
TheSheriff
Reply to  Leonidasz007
2016-03-06 17:06

Igen, de ha felveszitek a kesztyűt és ugyanúgy jártok el, azzal nem különböztök, csak belesüllyedtek abba a mocsárba, ami egy idő után annyival lesöpörhető az asztalról, hogy savanyú a szőlő stb. stb. Amúgy FA előtt valamennyi mock értelmetlen. Ennek ellenére elolvasom, de nem kell hogy megegyezzen a véleményem máséval, az megint csak nevetséges, hogy emiatt én volnék a nevetséges ;)
Nem osztom az ottani véleményt sem, csak azt mondom, hogy ez nekem már erős volt. Amúgy a pff nem szentírás ahogyan az nfl.com sem. Ezzel pedig kellően diplomatikus voltam.

Üdv! Pacsi!

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  TheSheriff
2016-03-06 18:04

Értem én hogy mire akarsz kilyukadni de azert itt messze nem arrol van szó hogy gyalazkodtunk volna rajtuk vagy folyamatosan szidalmaztuk volna oket vagy akarmi ilyen. Egy artalmatlannak tűnő, kicsit szurkalodos megjehyzes volt szerintem.

Nem azt mondtam h te vagy nevetseges hanem hogy azt hoztad fel ervkent egy ilyen vitaban h de hat milyen ellentmondasos mockot irt valaki.

Es vegul az utolso megjegyzesedre még ha diplomatikusnak is erezted. Igen sokat hasznaljuk a pff-et, talan a kelletenel tobbszor (van ennek merteke?) indulunk ki az adataikbol, de soha nem forditottunk onnan! Es ezert nem ugyanaz. De nincs bajom azzal se.

Na mindegy is. En alapvetoen nem vagyok a két oldal ( vagy barmilyen) ellensegeskedesenek a partjan. Es ezutan se fogok semmi tamado jelleguz irni, mondani ha ez barkit megnyugtat

TheSheriff
TheSheriff
Reply to  Leonidasz007
2016-03-06 19:42

Engem meg, mert szeretem olvasni az itteni cikkeket (az ottaniakat is). Nem a szurkálódásra vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy milyen cikkek jelennek meg. A többit megértem és mondom, igyekeztem kulturált keretek között megfogalmazni a véleményem, mert így korrekt szerintem.

Üdv! Pacsi! :)

packernation
packernation
Reply to  TheSheriff
2016-03-06 20:30

azt mondjuk kifejthetnéd, hogy a mockban mi volt erősen támadható. mert én olyan mockot még nem láttam, ami mind a 32 csapat szurkolóinak egyaránt tetszett volna, ezért kíváncsi lennék, hogy mi ebben az, ami támadhatóbb, mint egy átlag mock.

packernation
packernation
Reply to  TheSheriff
2016-03-06 12:30

az megvan amúgy, hogy “a másik oldal” (nevezetesen baggio, az egyik szerkesztőjük) folyamatosan azt a vádat szórja ránk, hogy egy az egybe fordítgatjuk a PFF cikkeit? mondjuk ezt bizonyítania még nem sikerült, de ennek hangot adott többször is, itt is, náluk is. de ha mi ezekre visszaszólunk, akkor mindjárt mi vagyunk a nagyképűek meg az ellenszenvesek, pedig amit mi mondtunk, az legalább tényszerű volt.

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  packernation
2016-03-06 12:36

Mondjuk ettől még nem érezném ugy h akkor en most megjegyzeseket tehetek rajuk, de szerintem akkor sem degradaltuk oket vagy szidalmaztuk, egy vicces megjegyzes volt amin elmosolyodtunk (kuncogtunk) h igy elhangzott) ennyi.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x