Connect with us

Szabadügynök

FA-értékelő – A Packers útján

iloka2

 

Meglehetősen nyugodt szabadügynök piaci tevékenységet mutattak be Cincinnatiben, ugyanis felállították a maguk prioritási listáját, hogy kit szeretnének megtartani, és velük szépen sorban meg is állapodtak ésszerű összegekért á lá Packers. Marvin Jonest és Mohamed Sanut is elvesztették ugyan, de előbbi várható volt, utóbbiért meg igazán nem kár, majd ezentúl mással játsszák a trükkös játékokat.

 

Le nem igazoltak senkit, csak újraigazolások történtek, ők pedig a következők:

 

George Iloka, S – 5 év, 30 millió

Adam “Pacman” Jones – 3 év, 20 millió

Pat Sims, DT – 2 év, 2,3 millió

Vincent Rey, LB – 3 év, 11,5 millió

Brandon Thompson, DT -még nincs összeg

Brandon Tate, WR – 1 év

 

Látható, hogy senkit nem fizettek túl, az alapembereknek (Iloka, Jones) ésszerű összegeket adtak, sőt a csapat szempontjából még akciósnak is minősíteném ezeket a számokat, a kiegészítő embereket pedig szintén értékükért tartották meg.

 

iloka

 

Ahogy már fentebb volt szó róla, távozott Marvin Jones, de neki annyi pénzt fizetett a Lions (5 év, 40 millió), amivel nem tudtak/nem is akartak versenyezni. Távozott Sanu, de ő eleve csak kiegészítő ember volt Green és Jones mellett, a trükkös játékoknál adott TD-passzait bőven-bőven kompenzálta a dropjaival, nem nagy veszteség. A draftról első körben alapvetően elkapóra lehet így számítani, később pedig egy linebackerre.

 

Ugyanis elvesztették Emmanuel Lemurt is, ő ment a korábbi védőkoordinátora (Mike Zimmer) után Minnesotába, cserében Reyt a rosteren tartották. Sims, Thompson és Tate is cserék, a posztjukon viszont a csapat szempontjából fontos emberek a rotáció szempontjából.

 

Akikkel még nem állapodtak meg az Reggie Nelson és Leon Hall, a secondary másik fele, valamint a 2014-ben még stabil kezdő, de 2015-ben már csak csere Wallace Gilberry is új szerződésajánlatra vár.

 

Értékelés: Amit eddig csináltak az A-, a secondary másik felével pedig egy erős B.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!