Connect with us

Prémium cikkek

15 millió dollár, ha jobb vagy Bradfordnál

A Philadelphia Eagles 3 évre 21 millióért igazolta le a Chiefs csere irányítóját, Chase Danielt. Ám Daniel csak akkor kap ennyit, ha csere marad. Ha véletlenül lenyomja Sam  Bradfordot a kezdő irányító posztért futó versenyben, akkor 15 millió dollárral többet kaszálhat. Persze ahhoz jól is kell játszania. Nézzük meg, hogy néz ki a szerződés:

Chase Daniel szerződés

 

A pirossal jelölt részek a garantált tartalmak. Ezt mindenképpen megkapja Daniel. 1 millió alapfizetés idén, 5 millió alapfizetés jövőre, 3 millió aláírási bónusz és 3 millió roster bónusz. Viszont, ha ő lesz az Eagles kezdője és jól játszik, akkor megkaphatja a zölddel jelölt ösztönzőket.

[ppp_patron_only level=”3″ silent=”no”]

 

Először is a játékidő és a győzelmek. Akkor kap kézhez valamit ebből a bónuszból, ha a támadójátékok legalább 70%-án a pályán van és legalább 8 győzelmet szerez vele a csapat. Hogy mind a 2,5 milliót megkapja, ahhoz 10 győzelem kell és az Eaglesnek be kell jutnia a rájátszásba. Ha ez minden évben megvan, akkor összesen 7,5 milliót kereshet.

 

Másik aspektus a passzolt yardok és a passzolt TD-k. Minden évben, amikor eléri a 3500 yardot, plusz 1,25 millió dollárt kap. Ha mellé dob legalább 19 TD-t, akkor megint kap 1,25 milliót. Tehát, ha 10 győzelmet ér el az Eagles a szezonban, bejutnak a rájátszásba és Chase Daniel kvázi pro bowler formában lesz (3500+ yarddal és minimum 19 TD-vel), akkor az irányító minden évben 5 millióval többet keresne. Sam Bradford egyébként tavaly 3725 yardot és 19 TD-t passzolt.

 

[/ppp_patron_only]

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!