Connect with us

Draft

Chester Final Mock Draft

image

Már csak egyet kell aludni, és kezdetét veszi az NFL 2016-os játékosbörzéje! A múltkori mockomban már felvázoltam pár akkori elképzelésemet, viszont vannak elég nagy változások az akkori pickjeimhez képest. Hogy mik azok, a cikk elolvasása után kiderül. (A posztok azt jelzik, adott játékos hol fog játszani az őt kiválasztó csapatban)

 

Los Angeles Rams

1/1: Jared Goff, QB, California

Igazából egy az egyben bemásolhatnám a múltkori indoklást is. Goff helyi srác, a legkészebb irányító az idei felhozatalból, nincs kérdés.

 

Philadelphia Eagles

1/2: Carson Wentz, QB, North Dakota State

Nos, most már nem kell pirossal írnom, hiszen azóta az elképzelt trade-et hivatalosították. Dupla vagy semmi az Eagles részéről is, de abszolút logikus lépés volt felmenniük a két top QB közül az egyikért. Wentz pedig ha jó képzést kap, akkor elég nagy király lehet a következő 10+ évben.

 

San Diego Chargers

1/3: Laremy Tunsil, OT, Ole Miss

Várják a hívásokat San Diegoban, de senki nem tud megfelelő ellenértéket kínálni, így behúzzák a sokak által a draft legjobb játékosát azért, hogy idén ne verjék agyon Riverst.

 

Dallas Cowboys

1/4: Jalen Ramsey, CB, Florida State

A két agysebész pass rusher miatt Bosa lenne talán a legnagyobb need, viszont Ramsey meg jobb játékos, nagyobb playmaker lehet, mint Bosa.

 

Jacksonville Jaguars

1/5: Joey Bosa, DE, Ohio State

Nagyon imádják Myles Jacket arrafelé, és talán somkescreen az, ami a térdével kapcsolatban megjelent a héten, de szerintem lemondanak róla Jacksonville-ben, helyette felturbózzák a pass rush-t.

 

TRADE! Tennessee Titans (1/15 + 2/43 + 5/140)

1/6: Ronnie Stanley, OT, Notre Dame

A Titans óvakodva a Browns és a 49ers helyzetétől félve, bejön eléjük, hogy kivigye a második legjobb támadófalembert.

 

San Francisco 49ers

1/7: DeForest Buckner, DT, Oregon

A Jets végül lemond a Wilkerson trade-ről, így a 49ersnek sincs különösebb oka hátramenni, így ki mást húznának, ha nem egy Oregon játékost? Ezzel újra összeállhatna az Armstead-Buckner duó, csakúgy mint az egyetemen.

 

Cleveland Browns

1/8: Paxton Lynch, QB, Memphis

Moneyball ide vagy oda, innen nem fognak kitrade-elni. Mivel lehet kezdeni egy rebuild-et, ha nem egy irányító draftolásával? Lynch bőven nem éri meg a 8. picket, de annyi cetlije van a Brownsnak a top100-ban, hogy bőven belefér nekik egy ekkora reach.

 

Tampa Bay Buccaneers

1/9: Vernon Hargreaves III, CB, Florida

Helyi srác, BPA és need szerint is ideális, nincs miről beszélni.

 

New York Giants

1/10: Laquon Treadwell, WR, Ole Miss

Valószínűleg nem fognak emiatt kedvelni a Giants fanok, talán a legnagyobb WTF a draftban ő. 10. helyet sem ér, és nem feltétlen az elkapó a legnagyobb hiányposztja a Giantsnek, ráadásul Victor Cruz a hírek szerint tökéletes állapotban lesz a szezon kezdetére. Mégis, Eli Manninget a legjobban talán úgy lehet megvédeni, ha több fegyvert adnak a kezébe, elvégre nem sokáig dajkálgatja magánál a lasztit. Treadwell személyében lenne egy torony, aki biztos kezű, és itt nem lesz hátrány a lassúsága, főleg OBJ mellett.

 

TRADE! Oakland Raiders (1/14 + 4/114)

1/11: Ezekiel Elliott, RB, Ohio State

A Raiders előbb kapcsolt a Dolphinsnál, és kiviszik a legjobb futót a boardról, egy ilyen lépéssel válhatna teljessé a Raiders támadósora.

 

New Orleans Saints

1/12: Shaq Lawson, DE, Clemson

Hiába nagyobb need a fal belsejének az erősítése, a Saints szerintem a pass rush-án kíván javítani, erre Lawson pedig tökéletes játékos lesz.

 

Miami Dolphins

1/13: Myles Jack, OLB, UCLA

Az utolsó blue chip játékos is elkel. A Dolphins van olyan helyzetben, hogy belefér nekik akkor is, ha netán a térde nem jön rendbe a szezon nyitányára. Hiába kéne nekik kezdő corner, a kevés cap space és a sok jövőre lejáró szerződés miatt egyes posztok mélyítésén is el kell gondolkozniuk, ez pedig BPA alapon Jack.

 

Chicago Bears

1/14: Sheldon Rankins, DE, Luisville

Esélyes, hogy alapból is őt húzták volna, így viszont nyertek mellé egy kis extra picket, plusz a fizetése is kevesebb lesz kicsivel mintha a 11. helyen húzták volna ki. A pass rush erősítése sem elképzelhetetlen forgatókönyv a maciknál, de Foxot ismerve inkább a védőfalból akarnak egy brutálisan erős egységet csinálni.

 

Baltimore Ravens

1/15: William Jackson III, CB, Houston

Kaptak plusz cetlit, és az egyik nagy needre sikerült húzniuk egy kiváló játékost, a Ravens légvédelme nem volt valami acélos tavaly.

 

Detroit Lions

1/16: Kevin Dodd, DE, Clemson

Adná magát Conklin, de szerintem inkább a védelembe fognak húzni, azon belül is a pass rush lesz a prioritás.

 

Atlanta Falcons

1/17: Noah Spence, DE, Eastern Kentucky

Talán reach, talán nem. Karakterproblémás, viszont baromi tehetséges játékos. Én szigorúan a ligautolsó pass rush megerősítését tűzném ki célul az első körben, és nem az elkapó vagy a linebacker sor erősítését.

 

Indianapolis Colts

1/18: Jack Conklin, OT, Michigan State

Az ölükbe hullott gyakorlatilag Conklin, így nem restek sprintelni leadni a nevével ellátott cetlit.

 

Buffalo Bills

1/19: Reggie Ragland, MLB, Alabama

Ragland szerintem nem illene 4-3-as védelembe, és bár futás ellen és fizikailag kiváló, coverage-ben nem a legjobb. De ezt a Ryan & Ryan Co. lesz*rja, mert bele vannak zúgva Raglandbe, max majd jól ráfáznak.

 

New York Jets

1/20: Leonard Floyd, OLB, Georgia

Így hogy Lynch nem opció, marad az OLB poszt foltozása, amire Floyd lassan steal a 20. helyen, egyre többre taksálják a kinti szakértők is.

 

Washington Redskins

1/21: A’Shawn Robinson, NT, Alabama

A pocsék futás elleni védelmen változtatni kell. Robinson szerintem egydimenziós, de a futás ellen talán az egyik legjobb DT a classban, Norman érkezésével pedig a CB poszt nem első körben orvosolandó probléma, már ha egyáltalán az.

 

Houston Texans

1/22: Corey Coleman, WR, Baylor

Sokáig úgy voltam vele, hogy ez túl nyilvánvaló lenne, de basszus, elég brutál védelem van Houstonban, bőven elég lesz a 2-3. körben húzni oda. Broki válláról viszont le kell venni a terhet, amire a Hopkins-Miller kettős talán kevés, de Colemannel már nem lehetetlen feladat.

 

Minnesota Vikings

1/23: Josh Doctson, WR, TCU

Azt hiszem ehhez sem kell különösebb magyarázat, kellenek a célpontok Theodore-nak, Doctson pedig pusztítani fog.

 

Cincinnati Bengals

1/24: Darron Lee, WLB, Ohio State

Hawkot cutolták, Burfict eltiltott, Dansby öreg, kellenek a rotációs játékosok, Lee meg akár rögtön a kezdőben is találhatja magát. Steal itt véleményem szerint, bár sokáig gondolkoztam közte és Reed között. Will Fuller nálam fel sem merülhet első körben, így az elkapó picket kizárnám.

 

Pittsburgh Steelers

1/25: Karl Joseph, SS, West Virginia

Egy kis meglepetés. A DT class mély, CB posztra tavaly két újoncot is húztak, talán idén megadják nekik a bizalmat. Kicsit uncsi volt már a sok Billings meg valamelyik CB pick, szerintem rámennek Joseph-re, aki a legjobb safetyk között emlegetnek a classban, és 1/25-re talán nem is akkora reach, bár a térde nála is kérdéses.

 

Seattle Seahawks

1/26: Robert Nkemdiche, DT, Ole Miss

Ezen nem változtattam, számomra egyértelmű, hogyha bent van Nkemdiche, akkor őt viszi is a ‘hawks. Egy SPARQ huszár, aki viszont megfelelő neveléssel könnyen az elitben találhatja magát évekkel később.

 

Green Bay Packers

1/27: Vernon Butler, NT/DE, Louisiana Tech

Billingsnél annyiból jobb, hogy NT és DE poszton is használható, én nagyon kedvelem, remélem le is csúszik idáig.

 

Kansas City Chiefs

1/28: Eli Apple, CB, Ohio State

Tőle sem vagyok hanyatt esve, de inkább ő, mint Fuller elkapónak. Arról nem is beszélve, hogy hiányposztra érkezne.

 

Arizona Cardinals

1/29: Andrew Billings, NT, Baylor

Váratlan, de szerintem lenne benne ráció. Billings ugyan 4-3-as védelembe talán jobban illene, de egy ekkora monstrum sok variációs lehetőséget biztosíthat a Cardinalsnak. Kelly sem halott ötlet, ahogy egy OLB vagy CB sem, de vele teljes lehetne a Cardinals D-line.

 

Carolina Panthers

1/30: Mackensie Alexander, CB, Clemson

Norman távozásával felszabadult egy igen tetemes összeg a Panthers fizetési keretéből, így lesz pénz a fontosabb FA-k megfizetésére jövőre, így nyugodtan szétnézhetnek a hiányposztokra. A DE pickek nem tetszettek, így marad Alexander, akinek a dolgát a Panthers front7 jelentősen megkönnyítheti majd.

 

Denver Broncos

1/31: Jarran Reed, DE, Alabama

Bent van Decker és Whitehair, mégis inkább Malik Jackson helyét próbálják befoltozni. Reed ugyan nem jó pass rusher, de futás ellen gyilkol, így a denveri védelem továbbra is ligaelit maradhat.

 

23 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
23 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
katonadani
2016-04-27 17:41

Nekem az előző jobban tetszett :)

Rynald
Rynald
2016-04-27 17:43

A Raiders csere nagyon tetszik, nekem nagyon bejönnek az ilyen szemfüles, de nem drága húzások, a Vikings Bridgewaterért való felmenése is ilyen volt

Leonidasz007
Leonidasz007
2016-04-27 18:03

Hű de megleptél ezzel. Azt hittem teljesen mashogy gondolkodsz ehhez kepest 11 kozos pickunk is van. Raadasul 1/4ig egyezunk meg ugy

katonadani
Reply to  Leonidasz007
2016-04-27 18:08

na majd én máshogy gondolkodok :D

petipajti
petipajti
2016-04-27 18:03

az mennyire lehet megalapozott teória, hogy 1/8-ra a browns kiveszi elliot-ot?

katonadani
Reply to  petipajti
2016-04-27 18:06

szerintem nem az, inkább fogadják a hívásokat érte

petipajti
petipajti
Reply to  petipajti
2016-04-27 18:22

mindegy, nekem ez lesz a bold pick-em :)

Leonidasz007
Leonidasz007
2016-04-27 18:18

Jah es most h 4en leirtuk h tunsil lesz az 1/3 mar fogadnek is rá hogy nem

katonadani
Reply to  Leonidasz007
2016-04-27 18:19

ne lődd le a többi mockot :)

polo62
polo62
2016-04-27 19:16

bármelyik forgatókönyv tetszene, ahol Elliottot nem a Dolphins viszi ki, de a Raiders különösen jó lenne, és szerintem nem is lenne meglepő. viszont arra én személy szerint nem sok esélyt látok, hogy a Ravens lemenjen 1/6ról, vagy hogy a Giants elkapót húzzon első körben.

KidInk789 .
KidInk789 .
2016-04-27 19:32

Wáo,na ez a trade meglepett :D Azért is mivel a Ravensnek nem csak 1 needje van(CB) sajnos,és bár Jackson nem lenne rossz egyébként,de hogy feladná a Ravens a “Tunsil,Ramsey,Bosa,Buckner” közül az egyik valószínűleg megmarad,és igazából bármelyik elfér a csapatba :D Azért ODB,Cruz,Treadwell nem kis fegyversor lehetne.:D Az viszont hogyha a Raiders megszerezné Elliottot…hát inkább no comment milyen O állna össze ott.

Kopi3.14
Kopi3.14
2016-04-27 21:01

A Steelersnek mekkora esélye lenne jó LB-t fogni a második körben? Ha nem nagy kezdek arra hajlani, hogy Harrison utódját kihúzzák, akinek az első év lehet tanuló, rotációs. És az öreg visszavonulása után mehet kezdőnek.

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  Kopi3.14
2016-04-28 09:15

Olb lesz a masodik korban egesz jo erteken igyh egesz elkepzelheto hogy oda huznak

Kuuuuuhn
Kuuuuuhn
2016-04-27 22:16

Miattad jobban utánanéztem Butlernek. A magassága miatt nem játszik túl magasan NT-ként? Nagyon megkedveltem Billings-t,de viszont szerinted és ha jól emlékszem katonadani szerint is inkább 4-3ban lenne jobb. Szerintem a packers elég sok sub-package-t játszik ezért nem lenne olyan fontos egy three down linemen mint amilyennek Butler-t sejtem a NT/DE kiírás miatt.

Matyeszkukac
Matyeszkukac
2016-04-27 23:29

Sziasztok, nem mindenképpen idevágó kérdés, de érdekel hogy anno A. Rodgers hogyhogy nem volt 1/1 mi volt vele a gond az egyetemen meg nem mutatkozott meg tudása ?

AwesomeOne
AwesomeOne
2016-04-28 14:43

Én nem lennék annyira ellene Treadwell kihúzásának a Giants részéről, de nem 1/10-en. Ha így alakulna, akkor remélem lemozognak 1-2 + pick-ért cserébe.
Viszont ha Myles Jack lecsúszna és még bent lenne a 10.-en, akkor remélem őt viszi el a csapat. Annyira gyenge az LB sorunk, hogy bőven megéri kockáztatni érte.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x