Connect with us

Hír

DeMarcus Lawrence eltiltva!

Az éjjel újabb hideg zuhany érte a Cowboyst és híveit: DeMarcus Lawrence 4 meccses eltiltás elé néz tiltott szerek használata miatt. Lawrence – a Cowboys 2014-es második körös választottja – tavaly vezette a csapatot sackekben, és az elkövetkezendő szezon legígéretesebbnek dallasi defensive endjének tűnt ezidáig.

 

DLaw

 

Hatalmas veszteség ez most a Dallasnak, hiszen a szintén drogproblémákkal küzdő Randy Gregoryt már korábban eltiltotta a liga, ugyanúgy 4 mérkőzésre. Ezzel nem sok használható szélső falember maradt a Marinelli-féle védelemben, hiszen Greg Hardyt és Jeremy Mincey-t se igazolta vissza a csapat, így csupán Benson Mayowa (aki inkább LB), Jack Crawford és Ryan Russell maradtak DE poszton.

 

Ezzel az eltiltással úgy tűnik, hogy az 1/1 és az 1/2 után, az 1/4-es választás is eldőlt, nagyon sokan már biztosra veszik Joey Bosa érkezését Valley Ranchbe. Érdekes ez, hiszen neki is akadtak korábban gondjai a doppingtesztekkel, volt már rá példa, hogy meg is tagadott egy vizsgálatot, ami nem túl jó előjel. Mindenesetre, égető need egy defensive end, csak nehogy újra megégjen a csapat.

 

Bosa

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!