About the author

10 Comments

 1. 1

  renningan

  Sajnos a videókat nem lehet az oldalon megnézni. De minképp érdemes őket youtube-on :)

 2. 2

  Bence

  Szerepelt a minden héten háborúban is, ugye?

 3. 3

  Mazu

  hogy hiányzik a Giantsből egy jó, hát még egy ilyen jó linebacker…

 4. 4

  renningan

  Aha :) Ő a Cápa :D

 5. 5

  katonadani

  Szar lett mint általában az írásaid renniNgan

  (jk)

 6. 6

  renningan

  :D :D

 7. 7

  jimboy

  és még a rém rendes családban is játszott Al “4 touchdown egy meccsen” Bundy ellen

 8. 8

  googlekereso

  Remek cikk.
  Sajna már nincs fenn a youtube-on, az NFL Top 10 Linebacking corps, de abban Mike Singletary mond szépeket a Giants-esekről (Parcells-éra védelem, nr. 3):
  “When you look at LT, you could almost stop there. And to think that Harry Carson and Carl Banks would be on the same defense is kind of frightening.”

  A “separated shoulder” az pontosan mi (kiugrott váll?)? Mert az Top 100 player vidi-ben ezt mondják a sérülésére, amikor a Saints ellen játszott.

  Egyébként LT legnagyobb képessége az volt, hogy kb. 5 lépés kellett neki és elérte a max. sebességét. Eszméletelen egy játékos volt.

  Egyébként meg van az NFL Top 10 pass rusher, ott “csak” 3.-ként hozták ki (Reggie White 2., Deacon Jones 1.), ahol azt “kifogásolták”, hogy a szélről támadva általában a kisebb támadójátékosokat kapta (Tight endek, runnning backek, stb.), s csak ritkán kellett falemberrel szemtől szemben mennie.
  Már bocs, de sztem ez nagy marhaság. Állítsd úgy fel a csapatodat, hogy állítsák meg a pass rushereket. Ennyi. (mondjuk Parcells mondja a Top 100 player-ben LT-ről, hogy ő pont az a játékos, akire tökmindegy kit állítasz, úgy is megveri)

  A Cowboys-os Henderson (ezt véletlenül el lett írva a cikkben) meg nagy arc volt, saját maga adta a becenevét: “Hollywood” :) (érvelése szerint aki úgy élt mint ő, az vagy bolond vagy hollywoodi, és inkább az utóbbit választotta)
  Plusz ő is drogfüggő (kokain) volt. Érdekes egybeesés, nem? :)
  Illetve egy történet vele kapcsolatban: Egyszer felbosszantotta Randy White-ot (kinek az a kedves beceneve volt, hogy “Manster”, half man, half monster, s az egyik legerősebb játékos volt a ligában), aki cirka 130 kg, és 195 cm volt, s aki félkézzel felkapta Henderson barátunkat, bevágta az öltözőszekrénybe, aztán a földhöz vágta.

 9. 9

  renningan

  Hehe jo sztorik :D

  Koszi :)

 10. 10

  googlekereso

  Nincs mit :)

  És bőven van még, úgyhogy majd a többi hasonló cikket is ki tudom “egészíteni” :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team