Connect with us

Prémium cikkek

Tyrod Taylor rendhagyó szerződése

Tyrod Taylor, a Buffalo Bills irányítója biztos benne, hogy hosszú távú megoldást jelentene a Billsnek irányító poszton. Bár kellett hozzá a rengeteg visszalépő, Taylort tavaly Pro Bowlba választották.

NFL: Preseason-Buffalo Bills at Cleveland Browns

 

Egyértelmű, hogy a 2011-ben a Ravens által a 6. körben kiválasztott Tyrod Taylor a kezdő irányító a Billsben. Cseréje az az EJ Manuel, akit a Bills 2013-ban az első kör 16. helyén választott ki. Taylor 4 év alatt egyszer sem kezdett Flacco mögött, mindössze 19 sikeres passzkísérlete volt egy interceptionért. Tavaly igazolta le a Bills három évre 3,3 millióért, de a szerződés jelen állás szerint se nem 3 milliós, se nem három éves.

[ppp_patron_only level=”3″ silent=”no”]

 

Ha Taylor csak csere lett volna tavaly, akkor 2015-ben 800 ezret, majd 2016-ban és 2017-ben 1,3 milliót keresett volna. Viszont, mivel megnyerte a kezdő pozíciót és rengeteget játszott, megváltoztak a dolgok. Először is, mivel a snapek legalább 75 százalékán pályán volt 2015-ben, a 2016-os fizetése 1 millió dollárral megnőtt. Ha mindezt idén is megismétli, akkor további 1 millió dollárral gazdagodik (3,3 összesen), ha pedig a Bills bejut a rájátszásba, akkor még egy 1 milliós bónusz is üti a markát. Ám az érdekes része a dolognak csak ezután jön.

 

Mivel Taylor több, mint a snapek 50%-án a pályán volt tavaly, így a szerződésének harmadik éve automatikusan érvénytelen lett. Vagyis jövőre kénytelen lesz a Bills rendesen megfizetni. Taylor 14 meccsen kezdett tavaly, 3 ezer yardot passzolt és 586 yardot futott, összesen 24 TD-ért és 7 turnoverért. A 99,4 es passer ratingje is remek, jövő ilyenkor 10+ milliós szerződésre számíthat a még csak 26 éves irányító.

 

 

 

[/ppp_patron_only]

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!