Connect with us

Hír

A Bears elküldte Antrel Rolle-t

A Chicago Bears elküldte a veterán safety Antrel Rolle-t mindössze egy év után. A lépés után nem keletkezett halott pénz, a csapat 2,4 millió dollárt szabadított fel.

 

role

 

A védő tavaly igazolt a Bearshez három évre 11,25 millió dollárért. 2015-ben csak 7 meccsen tudott pályára lépni egy MCL sérülés miatt, de a bokája sem volt rendben. Pedig ezelőtt kilenc év alatt összesen egy meccset kellett kihagynia. A Bears safety posztra a negyedik és a hatodik körben hozott játékost Deon Bush és DeAndre Houston-Carson személyében. Rolle a twitteren köszönte meg a lehetőségeket és már előre tekint.

 

 

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bence
Bence
2016-05-02 11:29

Sok emlékezetes momentuma nem volt, és ha már úgysem keletkezett utána halott pénz, nem biztos, hogy el kellett volna küldeni. De nem sír a szám. Mondjuk kétlem, hogy egy 4. és 6. körös újonc helyettesíteni tudja majd, a rutinja megvolt. Slauson elküldése jobban fáj.

carolieto
carolieto
Reply to  Bence
2016-05-02 11:46

Slausont én sem értem. Nagyon nem.

renningan
renningan
Reply to  carolieto
2016-05-02 15:01

O mostani eresztes gondolom. Ma meg nem erkeztem gepre nagyon nezni de voltak ilyen pletykak. Estere irok majd rola

reps
reps
2016-05-02 16:17

94 játékos volt hoyerrel, a 11udfaval és 9 pickel. Rolle sérülése előtte se volt túl fényes és miután még HJQ is láthatóbb volt a pályán mint ő így fölösleges 2,4 milkát fizetni egy cserének mikor Deon Bush simán top5 safety volt ezen a drafton. Slauson ár érték arányban talán legjobb játékos volt veteránok között és 16 meccsen 1 sacket engedett úgy hogy berakták centerbe ahol életében 3 meccset játszott.Hálátlan és meggondolatlan döntés volt mert még cserének is simán elfért volna ilyen hulladék ted larsen mellett ,de Pacet csak az hajtja hogy a régi rezsim által hozott játékosat kiszórja kivéve long meg jeffery mert ők túl jók ezt még neki is be kell lássa.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x