Connect with us

Hír

Slauson is repült

A Chicago Bears Antrel Rolle utána guard Matt Slausont is kivágta. Ezzel 2,5 millió dollárt spórolt, ugyanakkor elveszítette legjobb falemberét.

 

slauson

 

Slauson remekül játszott tavaly, mindössze 1 sacket engedett 16 meccsen és még nincs harminc éves. Ráadásul mindössze 3 millió dollárt foglalt el a sapkából, úgyhogy ez kizárólag szakmai döntés volt. Valamilyen szinten érthető, hisz a Bears megszerezte Cody Whitehairt, az idei class legjobbjának tartott guardját a második körben, Bobby Massie leigazolásával pedig Kyle Long is visszatérhet eredeti pozíciójába. Illetve ott van még Manuel Ramirez is cserének.

 

Ugyanakkor az, hogy valaki egy ígéretes tehetség, nem jelenti azt, hogy rögtön top szinten fog játszani. A Slauson-Ramirez-Long hármas a liga egyik legjobbja lett volna idén. Sőt, ha Longot meg tudták volna győzni arról, hogy legyen egy kicsit tackle, akkor egy Massie-Slauson-Ramirez-Whitehair-Long támadófallal is felállhatott volna a chocagoi alakulat, ami azért nem nézett volna ki rosszul.

 

10 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reps
reps
2016-05-02 21:26

Egyes információk szerint az volt a probléma hogy nem elég mobilis. Ő inkább az old school block machine míg Pace célja az volt ezzel a drafttal hogy fiatalítsa és gyorsabbá,atletikusabbá tegye a csapatot amit Whitehead teljesen kielégít.Ez azonban érthető főleg futás szempontjából.De Slauson pár napon belül úgyis kap szerződést egy playoff csapatba

renningan
renningan
Reply to  reps
2016-05-02 22:40

Neki nem lesz gond. Ellenben nem most kell a Bearsnek megnyernie a Super Bowlt. A csapat még építkezik és Slauson szerintem full jó volt abba a falba.

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  reps
2016-05-04 15:46

Atletikusan és gyorsan fog összeomlani a zseb. Ha tényleg így van, akkor ez még nagyobb luxus, mint ahogy az fentebb le volt írva. Persze ők tudják, simán benne van, hogy meg sem fogják érezni Slauson hiányát….. bár a fordítottja valószínűbb.

reps
reps
Reply to  AwesomeOne
2016-05-04 18:45

Slauson ma megy vizitre a chargershez később pedig a billshez ahol viszont inkább RT poszton akarják bevetni.Szerintem a menedzsere ismeri a képességeit és a piac állását úgyh ki fogják várni a legjobb ajánlatot. Whitehair sokak szerint egy day 1 starter a karjai kicsit rövidek meg pár kiló hiányzik de nem lesz rosszabb mint slauson max első 4 meccsen lesznek kis megingások.

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  reps
2016-05-04 19:54

Csak furcsa, hogy ilyen simán kitették a fal talán legjobbját egy ígéretért (bármennyire is biztosnak látszik ez az ígéret). Pedig a kis pénzen kívül nem sokat nyert ezzel a csapat, arra pedig nem sok szükségük volt.

reps
reps
Reply to  AwesomeOne
2016-05-04 20:44

hát ezt én se értettem h most 27 millióval miért jobb.depthbe nyilván jobb lett volna nem tudjuk a hátterét lehet slauson akarta így ha nem lehet kezdő inkább vágják ki mert azért bőven elfér a kezdők között akármelyik csapatban kivéve dallas :D és talán összejön neki egy évi 5milkás szerződés Amire még van esély h elhozzák Cullivert egy 1éves prove it contractra de az se lenne sokba.

Bence
Bence
2016-05-02 21:30

Az elmúlt évek fényében ez kurva nagy luxus, főleg, ha idevesszük a fizetési sapkát is. Tavaly is tele voltunk sérültekkel, és nincs garancia rá, hogy idén változni fog, a jó (és olcsó) backupok pedig kellenek. Fogadjunk, hogy a Pats vagy a Broncos behúzza és jövőre All-pro szezon hoz majd…. Just Bears things…

daggobert
daggobert
2016-05-02 22:11

vajon
miért nem igazolta még le a Giants?

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  daggobert
2016-05-04 15:43

Jó kérdés. Nem sok gazdagabb OL hiányos csapat rohangál jelenleg a piacon. Viszont az is intő jelnek tűnik, hogy nem jött falember a draft-ról, tehát a vezetőség úgy néz ki tényleg komolyan gondolja, hogy a látszólagos gyenge névsor ellenére rendben lesz a támadófal. Vagy ez, vagy lehet, hogy Slauson nem akar kapkodni, hátha jobb ajánlatot kap, vagy jobb helyről jövőt.

daggobert
daggobert
Reply to  AwesomeOne
2016-05-04 23:27

ráadásul a fal működő része is inkább csak a pass protectionra volt képes

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x