Connect with us

Hír

Junior Galette végre a pályán pusztíthat

Junior Galette egy év kihagyás után visszatérhet a pályára. A Sainstsből az emlékezetes tengerparti verekedése miatt kivágott játékos ACL szakadásból épülget, Washingtonban pedig alig várják, hogy 100%-os legyen.

 

“85-90%-os vagyok jelenleg. Tudnék játszani, de inkább óvatosak vagyunk. Nagyon izgatott vagyok a lehetőség miatt, legalább annyira, mint amikor 2010-ben még draftolatlan újoncként a ligába kerültem”.

 

junior galette

 

Galette a Saintsnél kezdte meg pályafutását, ahol három év alatt a kezdőbe verekedte magát. 2013-ban 12 sacket jegyzett, ezután kapott egy zsíros 4 éves, 41 milliós hosszabbítást, amit 10 sack-kelel, 3 kiharcolt fumble-lel és 2 safetyvel hálált meg. Ezután nem sokkal viszont a Saints elküldte, miután napvilágot látott egy tengerparti bunyója, ahol épp szíjjal tesz rendet és nem válogatott férfi és nő között.

 

 

Az eset után – főleg, hogy akkoriban voltak a Ray Rice (kiütötte a menyasszonyát a liftben), Greg Hardy (lelki és fizikai terror a barátnőjén), Adrian Peterson (megvesszőzte a gyerekét) balhék – nem nagyon kapkodtak utána a csapatok. A Redskinstől kapott egy egyéves szerződést, de ACL sérülés miatt nem lett belőle semmi. Idén a csapat újraszerződre ismét egy évre 1,6 millió dollárért, ami ösztönzőkkel együtt még 2,5 milliót ér. Kvalitásaihoz képest ez nyilván potom pénz neki, ha hozza a Saintses formáját, nagyon jól jár vele a Washington.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!