About the author

6 Comments

 1. 1

  Gábor Gergely J

  meg hozzátartozik, hogy ne bukjon meg a “véletlenszerű” dopping ellenőrzésen, ahogy az ilyenkor lenni szokott

 2. 2

  makosteszta

  A Cowboys annyira nem foglalkozik a jövő irányítójának a megtalálásával, hogy a draft után napokig azon sírtak, hogy többet kellett volna ajánlaniuk Lynch-ért.

 3. 3

  renningan

  Nem sírni kellett volna, hanem többet ajánlani :D Az ilyen draft utáni szövegeket nem tudom komolyan venni, mert nyilván azt mond mindenki, amit akar. Ha nagyon akartak volna irányítót, akkor megszerzik. A Broncos egy első kört és egy harmadik kört adott, ami értékben 714 pontot ér. Ha a Cowboys oda adta volna a saját második körösét és a harmadik körösét, akkor az 815 pontot ér, ergo értékesebb, mint a Broncos ajánlata. De ha még mondjuk egy hatodik kört is adnak mellé, akkor már tényleg nincs miről beszélni. Nem lett volna olyan nehéz túllicitálni a Broncost, vagyis annyira azért nem feszültek meg.

  Másrészt pedig ott volt Cook a negyedik körben, mindössze egy helyett kellett volna felmozogniuk, ami kb egy ötödik kör lett volna legrosszabb esetben, és akkor szereznek maguknak egy egész ígéretes prospectet.

  Nem mondom, hogy nem próbálkoztak, de nem is feszültek meg annyira, hogy olyan nagyon komolyan kellett volna őket venni.

 4. 4

  katonadani

  Szerintem akartak ők, Jones nem akarta a második és harmadikat adni, csak a másodikat és negyediket. Szerintem tényleg sajnálják és akarták Lynchet, ők sem teljesen hülyék, kell nekik QB Romo pótlására.

 5. 5

  renningan

  A második és negyedik kör majdnem olyan értékben, mint a Broncos első és harmadikja, minimálisan kevesebb. De kevesebb és egy top5-ös pick után kicsit tessék lássék nekem. Egy irányító nem olcsó, ha ezt komolyan gondolják, akkor meg kell fizetni.

  Másrészt pedig ott volt Cook, akit ignoráltak.

 6. 6

  katonadani

  Miért imádod ennyire Cookot? :D mindenhol azt írod h ott lett volna. Nem véletlenül lett negyedik körös, minden csapat passzolta a második-harmadik körben. Ha tehetségesebbnek tartották volna akkor kiment volna előbb. Vannak nála a játékában és a vezetőségi képességeiben is hiányosságok.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team