About the author

3 Comments

 1. 1

  jimboy

  Jó cikk, de azon nem feltétlen kell meglepődni, hogy senki sem tudja csúcsra járatni a csapatát három éven keresztül egy olyan ligában, ahol az alapszakaszban alig, a rájátszásban pedig egyáltalán nincs lehetőség hibázni.

 2. 2

  Jarred

  Köszönöm.
  Igen az NFL rendszere sokkal kevésbé teszi lehetővé a triplázást, de pont ezért az álma minden nagy csapatnak, mert ilyet tényleg itt a legnehezebb összehozni. Ehhez teljes koncentráció, jó hangulat, és nem mellesleg nagy szerencse is kellene. Ha valakinek ez összejönne, akkor az nagyobbat szólna, mint akármelyik másik rekord.
  A 49ersnek majdnem összejött, konkrétan egy first downra voltak tőle, hogy ők játszanak a Billsel, de ahogy te is mondtad, elég volt egy hiba, hogy ez az álom összetörjön.

 3. 3

  pritek

  Jó kis cikk.
  Alapvetően óriási nagy szerencse kellene ahhoz, hogy ez összejöjjön bárkinek. Eleve nehéz a sapka miatt egyben tartani egy szupertehetséges keretet ami az alapja lenne annak, hogy valaki véghezvigye ezt. De ha még sikerül is, akkor is ott vannak a sérülések amit gyakoribbak, mint bármelyik másik sportban. Azok közül meg van olyan ami egyedül már önmagában meghatározza egy csapat játékát, de vannak olyan sérüléshullámok is, amit nincs olyan csapat ami kibírná. Ezeknek a sérüléseknek a nagy része tiszta szerencsétlenség (szerencse ha elkerülöd).

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team