Connect with us

Hír

Fehér Ház igen, gyűrű átadás nem

A Denver Broncos korábbi irányítója, Brock Osweiler azzal az ürüggyel, hogy aznap edzése van, nem utazott el a Super Bowl győztes csapattal a Fehér Házba. Érthető, hogy nem volt kedve találkozni a csapattársaival azok után, hogy egy raklapnyi pénzért eligazolt a Houston Texansba. Vele ellentétben azonban Vernon Davis, aki szintén új csapathoz szerződött a nyáron, részt vett a Fehér Házi látogatáson, igaz, a gyűrűátadási ceremóniát kihagyta.

 

vernon davis

 

Hozzá kell tenni, hogy a 49ers korábbi elit tight endje gyakorlatilag semmit nem tett hozzá a Broncos Super Bowljához és nem nagyon akarták megtartni, így az ő Washingtonba igazolása aligha bántott meg bárkit is. Ennek ellenére fura, hogy pont a gyűrűátadást hagyta ki:

 

Beszéltem Jay Gruden mesterrel. Megkérdeztem, hogy elmehetek-e a Fehér Házba. Azt mondta igen. Ezután mondtam neki, hogy kihagyom a ceremóniát, mert magam mögött akarom hagyni a dolgot. Megtörtént, nagyszerű tapasztalat volt, amiért nagyon hálás vagyok, de most szeretnék nyerni egyet a Redskinsszel. Meg akarom ismételni a az egészet itt“.

 

 

 

Hogy miért nem akart részt venni a ceremónián, az érdekes kérdés. A gyűrűt minden bizonnyal így is megkapta valamilyen módon, de Osweilerhez hasonló problémája aligha lett volna. Hacsak nem az bántotta, hogy Denverben 9 meccsen 200 yardot szerzett TD nélkül.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!