Connect with us

Hír

Borzalmasak vagyunk

A Tampa Bay Bucs idén szerződtette a defensive end Robert Ayerst. A védő 3 évre majd 20 millió dollárt fog kapni azért, hogy javítson a tavalyi szezonban meccsenként 26 pontot benyelő védelemnek. Ugyanakkor nem olyan hurrá-optimista, mint Lavonte David :

 

“Egy kicsit borzalmasak vagyunk. Ezt azért mondom, mert nem tartunk ott, ahol lennünk kellene. Nálam mindent vagy semmit alapon működnek a dolgok, vagy első vagy, vagy utolsó. Ha nem vagy 100 %-on, akkor borzalmas vagy. Csak a győzelem érdekel. Ameddig nem győzünk, addig borzalmasak vagyunk”.

 

ayers

 

Tény, van még hová  fejlődnie a csapatnak, de a megkezdett út már jó. Mondjuk Ayersnek is van még hová fejlődnie. Az egykori első körös játékos soha nem tudta magát hosszú távon a kezdőbe verekedni, öt Denverben eltöltött szezon során 27-szer volt kezdő és mindössze 17 sacket szerzett. Nem úgy tavaly a Giantsben, ahol 12 meccsen lépett pályára (11-en kezdőként) és karrierje legjobb évét hozta: 41 tackle, 9,5 sack, 4 leütött labda és két kiharcolt fumble került a neve mellé.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!