Connect with us

Hír

Peppers kortalan

A Green Bay Packers vezetőedzője, Mike McCarthy szerint Julius Peppers kortalan. 35 évesen 10+ sacket szerezni (10,5) ugyanis nem egyszerű feladat, rajta kívül csak nyolcan tudták megcsinálni az NFL történelme során. A titok Peppers szerint a rengeteg futásban rejlik:

 

“Az egyetem óta futok. Szeretem csinálni, különösen az offseson alatt. Ilyenkor fogom azokat a kicsi srácokat (a defensive backeket) és nyulaknak használom őket, próbálom megugrani a szintjüket“.

 

pepperss

 

 

Nem lehet egyszerű elkapni a kisembereket, hisz Peppers 2002-ben, amikor 1/2-esként elvitte a Panthers, 4,68 másodperces időt futott a combine-on, ami nem egy jó corner idő, de kihívásnak teljesen jó. A futáson kívül továbbá a komoly halalapú diétáját és kötelező alvásidejét nevezte meg, mint a hosszú karrier titkát. Persze a sikerhez az is kell, hogy a korral vesztett sebességét a technikája fejlesztésével és a left tackle-ök elemzésével pótolja.

 

Ha a diéta továbbra is beválik és Peppers 36 évesen is két számjegyű sacket szerez, akkor a liga legelitebb csoportjához fog tartozni. Mindössze Kevin Green (160 sack), Bruce Smith (200 sack), Reggie White (198 sack) és Chris Doleman (150,5 sack) tudott 35 éves kora után is ilyen produktív lenni. Természetesen mindannyian Hall of Famerek. Ráadásul Peppers 136 sackjével így is a 9. az örök ranglistán, de 10 sack-kel megelőzné Michael Strahant az 5. helyen és közvetlenül a fent említett négy legenda mögött találná magát.

 

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bence
Bence
2016-06-26 11:49

Nagy játékos, kár, hogy elengedtük, mert a sémaváltással talán nálunk is hozná a szintet. Mindenesetre amikor GB-be került, nem haragudtam rá, nagyon sajnáltam.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x