Connect with us

Hír

Még mindig Favre Romo hőse

A Dallas Cowboys irányítója, Tony Romo Wisconsin államban nőtt fel és 12 éves volt, amikor a kedvenc csapata a Green Bay Packers egy csere után megszerezte Brett Favre-t.

 

“Még mindig felnézek rá” – mondta Romo az ESPN-nek. “Mindenki, aki Wisconsinban nőtt fel, tudja, ki Brett Favre és mit jelentett Green Baynek és Wisconsinnak. Előtte a Packers nem volt az igazi Packers, annak ellenére, hogy Vince Lombardival együtt egy csodálatos történelme van a csapatnak. Úgy érzem, miatta lett a Packers ismét nagy, miatta vált a kiválóság mércéjévé.”

 

romofavre

 

Amikor Romo gyerekként Packers meccset nézett, nem sok öröme volt benne. Favre előtt a nagy múltú franchise zsinórban tíz évig maradt le a rájátszásról, miközben alig-alig sikerült megtölteni a Lambeau Fieldet. Romo szerint Favre-hoz hasonló zsenik generációnként egyszer születnek és a Packers elképesztően szerencsés, hogy Favre után Aaron Rodgers lett a kezdő irányítójuk, mert ilyen szinte lehetetlen a profi sportban. Egyébként Favre is nagyra tartja Romót, szerinte a Dallas irányítójának a játéka hasonlít a legjobban az övéjére és szereti, hogy bátran bevállal dolgokat. Tény, Favre szerette, Romo pedig ma is szereti három ember közé, lehetetlen helyre bedobni labdákat.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!