Connect with us

Hír

Még mindig Favre Romo hőse

A Dallas Cowboys irányítója, Tony Romo Wisconsin államban nőtt fel és 12 éves volt, amikor a kedvenc csapata a Green Bay Packers egy csere után megszerezte Brett Favre-t.

 

“Még mindig felnézek rá” – mondta Romo az ESPN-nek. “Mindenki, aki Wisconsinban nőtt fel, tudja, ki Brett Favre és mit jelentett Green Baynek és Wisconsinnak. Előtte a Packers nem volt az igazi Packers, annak ellenére, hogy Vince Lombardival együtt egy csodálatos történelme van a csapatnak. Úgy érzem, miatta lett a Packers ismét nagy, miatta vált a kiválóság mércéjévé.”

 

romofavre

 

Amikor Romo gyerekként Packers meccset nézett, nem sok öröme volt benne. Favre előtt a nagy múltú franchise zsinórban tíz évig maradt le a rájátszásról, miközben alig-alig sikerült megtölteni a Lambeau Fieldet. Romo szerint Favre-hoz hasonló zsenik generációnként egyszer születnek és a Packers elképesztően szerencsés, hogy Favre után Aaron Rodgers lett a kezdő irányítójuk, mert ilyen szinte lehetetlen a profi sportban. Egyébként Favre is nagyra tartja Romót, szerinte a Dallas irányítójának a játéka hasonlít a legjobban az övéjére és szereti, hogy bátran bevállal dolgokat. Tény, Favre szerette, Romo pedig ma is szereti három ember közé, lehetetlen helyre bedobni labdákat.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!